Thursday, February 17, 2011

Ally Iskandar Dah Tunang!

Assalamualaikum,

Ally 35 tahun, Aishah 26 tahun
cececece excited pulak Ally Iskandar dah tunang. Minat dia kerrrr?!

Takdela sangat actually eheh.. Terexcited sebab dia kan selalu menjadi tumpuan ramai kalau bab bab kawin ni. Yela, jarang ada gosip pasal dia ni. Kalo ada gosip dia keluar dengan perempuan mesti orang sibuk-sibuk nak tahu dia dating dengan sape, bercinta dengan sape. Tapi semuanya dinafikan. Pastu senyap macam tu jelaa..

Tiba-tiba tahun ni, takde ribut, takde angin, Ally announce dia dah bertunang. Wah wah ehehe.. Dengan siapakah? Korang sure dah tau kan. Mesti tahu lagi pantas dari aku. Aku dah lama tak bukak Beautiful Nara, Oh Bulan, dan ape lagi website gosip? Lagipon partner gosip aku pun dah keje malam, takleh nak update gosip yang terbaru (Cik Hani, aku ngumpat ko ni. Jangan tersedak!). Tahu pasal Ally ni pon bila jenguk Harian Metro Online tadi.

Ally bertunang bukan dengan Farah Fauzana atau Fasha Sandha yee... tapi dengan gadis bernama Nur Aishah Zainal peserta Gadis Melayu musim pertama. Dorang tunang pada 11 Februari haritu. Ish sama plak tarikh kita ye Ally. Macam berpakat jeh hikhik..Ermm honestly aku tak kenal pun sape tunang dia ni ehehe.. Almaklumle, tak layan Gadis Melayu nih. Donno why, I just don't like it huhuhu.. So, tak tahula dia macamana. Katanya masa Gadis Melayu bertudung, tetiba tunang tak pakai tudung. Err ape ape pun, sapela aku nak judge dia kan?? Semestinya dia orang baik-baik, kalo tak, masakan la Ally berkenan. Ally pun cakap dia ni jenis cerewet memilih pasangan (patutla sekarang baru nak kawin muehehe) so bila dia dah jumpa ni, maknanye dia dah jumpa orang yang betul-betul dia suka. Good good. Moga-moga berkekalan lah Ally oii... hingga ke jinjang pelamin dan kemudian sampai beranak pinak, bercucu cicit insyaallah!


Tahniah Ally Iskandar! :)


Aku tulis entry ni macam Ally Iskandar ni sedara aku jek hikhikhik..

Sapele yang menyebarkannya ye? (Aku pun tergolong sekali hoho ampon Ally!) 
Bawak bersabarlah Ally. 
Anda celebrity, takleh nye nak nyorok-nyorok!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...