Monday, March 30, 2009

I've Been TAGGED!!!

Di tag oleh Maryam aka Yam. Dengan ini saya merajinkan diri menjawabnya;


Upload gambar yg anda gemari dan jawab soklan dibawah;




Kenapa anda suke gambar ini?


Hakhakhakhak..Ini gambar diambil masa sukan interfloor kat KTDI (old college days,zmn mude2)..Masa ni kitorang tengah wat formation huruf 'D' sempena nama team kitorang,Donald Duck. Tergelak besar cos the formation hancusssss..Ye, kami memperbodohkan diri sendiri pada hari itu, but yet it was soo00 much fun!!!!! Hmm teringat kenangan masa kat kolej. Lagi satu suka gambar ni cos from far u can see clearly my big teeth huahau..



Bila kali terakhir mkn pizza?

Hmm jap fikir..kalau tak salah pada ingatan saya, last 2 weeks? Me sis n I malas nak masak so just order Dominos to be delivered ke rumah. yummyyyyy....




Lagu terakhir yg anda dengar?

Angels and Airwaves - The Adventure (Piano Version)



Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

Cari maklumat mengenai Yayasan Khazanah Nasional untuk adik aku.



Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Laling by my good friend Cayam, Ateh by my backbones, Makcik Wani by my dear nieces n nephews and Sayang by my pumpkin lalalalalalalala~~




Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!
Hah, masalah problem. Sape tah aku nak tag nih huu~~


CayamPeresz
Liana
Amir
Mas
Hafiz
Hana Gezek


Siapa no 1 pada anda - Kawan baekkk sayeee, kami berkongsi pelbagai cerita dan hubungan kami sangatlah kontroversi and very the scandalous muahahahahaha


Org no 3 ada hubungan dgn sape? - Dengan mak ayah dia dan ahlil keluarga dia keseluruhannya..


Kata sesuatu berkenaan org no 5 - Orang yang sering buat aku tersengih depan tipon, tapi kini tidak lagi. hmmm....


Bagaimana dgn org no 4? - Office mate ku, masih belum mengenali dia sepenuhnya. Tapi saya tau dia suka buat OT hehe..



Siapa org no 2? - Lianamunyati Ahmad Rusli. Berasal dari Sungai Sumun, Perak. Dia kawan baik saya, dunia dan akhirat, Insyaallah...



Bagi pesanan pd org no 6 - Pesanku, ingat2lah aku selalu. Kenang daku dalam doamuuu

17 comments:

  1. time ksh kerna telah selesaikan tag yg diberi :)

    ReplyDelete
  2. sama2 yammm =)
    sy ske jwb tag nih hehehe

    ReplyDelete
  3. hihi sbb.....sbb...sy ske hehe..
    xde sbb, cuma suka meluangkan masa menjawab soalan2 yang menarik...lehla kungsi2 ngn org kan. sama jugak, sy ske baca jawapan org =) secara x langsung bleh knal og tu sket2 =)

    ReplyDelete
  4. ku penah menjwab tag inih...
    hiks...
    skang udah pencen jwb tag...
    hahah

    ReplyDelete
  5. okeh..btw tengs ag sekali..
    kite ske usha blog org..kreatif2 belaka je en..kite still simple mimple..hahaha

    ReplyDelete
  6. Eazyy~~
    wah, muda lg dah pencen??hehehehe...

    ReplyDelete
  7. Maryam,
    No problemo =)
    hii awk pnye blog pn nice jugak..simple mimple pon xpe, yg penting content tu, bermakna.
    Macam sy nih, content tahapehape hehe

    ReplyDelete
  8. waaa...teringat gambar tue..
    mne sume korg g..
    windu r..

    ReplyDelete
  9. zaimahhh...
    rinduu kan bila tgk gmbr2 lama.
    teringat kenangan masa kat kolej.srius.banyak bnda kita buat.nnt nk wat satu entry pasal aktiviti kt kolejlah hehe..

    p/s rndu jgak =,(

    ReplyDelete
  10. alahaiii...
    sedih lak baca org yg no. 5 tu
    ermmmm

    ReplyDelete
  11. haha~
    lawak gila mukaku mencapap paling depan skali..

    :)

    ReplyDelete
  12. Bedu~~
    emm sedih ke?aku laaagi sedih.serius nih.
    weh,aku xpaka dh no maxis..

    ReplyDelete
  13. chan~
    hahahah..igt lagi x masa ni??memang seronok gilelaaaa...

    ReplyDelete
  14. ling ku syayang~

    camne nk bt tag ni?copy paste ke?ajarlah daku...huwaaa..

    ReplyDelete
  15. hehehe..yam, yam kopi pes je soklan2 tu..then yam jawablah...jawab ehhh hehe

    ReplyDelete
  16. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...