Wednesday, January 6, 2010

Terluah Sudah Segalanya

Assalamualaikum semua! :D

Rindunyeeee nak menaip kat sini.. Felt like it has been bout thousand yearssss aku tinggalkan blog ni. Padahal baru beberapa hari kan. Tak best sangat rasa bila tak update blog. Hidup rasa tak lengkap, cewaahhh :P

First week of January, everything is all okay.. Macam biasa juga.. Try to be more discipline this year.

Disiplin dari segi pengurusan wang - tahun ni kena bayar PTPTN!! and yes, saving kena lebih. Kata nak kawennn... :P
Disiplin dari segi menjaga kesihatan - ada orang umur 30 dah kena diabetes
Disiplin dari segi kekemasan diri - yeah yeah, tahun ni nak melawa sket pegi keje, selalu selekeh jek hihihi

Dan disiplin macam-macamla... Marilah ramai-ramai jadi cikgu disiplin.. Ehh?

Psstt..psttt.. haritu kannn... aku beranikan diri bercakap dengan my mummy tentang mypumpkin.. Oh! Tuhan saje yang tau bagaimana perasaan aku masa tu... Sebelum-sebelum ni pun pernah tergerak hati nak berbicara dengan mak tentang dia. Tapi takuttttttttt.... Ketaq lutut ni hehe.. Tapi entahle, tak tau dari mana kuasa datang mendorong aku untuk buka mulut. Kak Anum, i think it's from u laa.. Why tetiba je u encourage me eh?? Tak sabar nak tengok I kahwin yeee..ehehe..

By the way, alhamdulillah.... hepi sesangat! Gembira tak terkata! Mak restui kami. Alhamdulillah.. Rasa cam bermimpi pun ada jugak. Rasa cam nak tak tampar-tampar pipi ni.. sebab tak percaya.. Alhamdulillah, thanks mak.. I love you so much! Tiada apa yang Wani mahukan, selain daripada restu mak.. Soo, kahwinkah aku tahun ni? ahahahaha.. Gatai gatai...


Hepi rasa cam nak tergelak besor cam si Diman neh :D

24 comments:

  1. wanieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
    step pertama dah berjaya. mami dah restu... alhamdulillah~ kte pun tumpang gembira. ni pun dok senyum meleret je ni masa taip komen. hehe wah2...
    bila nak buat step yg ke 2? [perkenalkan abg ipar i kat mami. hehe]

    ReplyDelete
  2. Heh he..blog kena update selalu yek..kalu tak tentu bersawang..uiks nak minta kawin dah ni yer?..

    ReplyDelete
  3. tahniah..mmg perlu semangat tggi utk bgtau mak hal cmtu kan.. good luck ok..

    --> kenduri kawin jgn lupa jemput ye, umah awk tu area umah dato husam ke umah pengarah MSN kelate? hehe..

    ReplyDelete
  4. oh bestnya kawennn....

    all the best for you! ;)

    ReplyDelete
  5. hehehe
    nak kawen jgn lupe jemput...
    =P
    xD

    ReplyDelete
  6. ooo ko nak kawen dah erk....bagus tu....step dah lulus.... :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..

    kain batik den ado ko tidak? kalau ada sila emel mylosermind@yahoo.com

    kalau x do x po!

    ReplyDelete
  8. Mak saya tak tahu lagi niiiii ha ha ha. mabruk mabruk.

    ReplyDelete
  9. wani, kite kawen sama2 lah thn depan. hihi

    ReplyDelete
  10. puterishaflyyn,
    yanaaaaaaaaa...hihihih..alhamdulillah, mak akhirnya stuju! ahahah..hepi2..step kedua tu raya nanti kot, bawak datang umah..raya pose, bukan raya cine ehehe

    ReplyDelete
  11. relevan,

    btol2, blog kena update selalu..dah bersawang nanti susah nak bersihkan huhu..

    hehe, actually blom mintak nak kawen lagi, just bgtau mak saya dah ada teman hidup..ehehehe

    ReplyDelete
  12. sis maswani,

    tq tq..huh mmg kena btul2 bersediala nak bgtau tu ehehe..

    rumah saya kat pendek kak...ada ke vip dok kat umah saye eh..rasa cam xde ehehe

    ReplyDelete
  13. suehann,

    blom laagi..just bgtau mak saya dah ada teman hidup (wah3, gitewww) :P

    ReplyDelete
  14. tedi,

    alhamdulillah.. :)

    pasal kain batik, sila rujuk email saye ye ehehe

    ReplyDelete
  15. dinkhudri,

    =P bila nak bagitau mak nyeeeee ehehehe..

    masyehh2, saya kawen nnt jmputla datang umah ye :)

    ReplyDelete
  16. lemonade,

    haa jum2..elis bulan bape kawen? wani ingat nak kawen bulan 6 camtu..wah3 berangan! ahahaha

    ReplyDelete
  17. wah.. thniah2.. kat cdah n blogger lain x nk kenalkan ke .. hahaha.. (just kiding)..;p

    pepun smoga cepat2 kawen... :D

    ReplyDelete
  18. waahhh...elis merancang nk kawin sama ngan wani...hehehe...pape pun tahniah tuk krg...semoga ade jodoh...

    ♫ lonely...i'm so lonely...♪

    ReplyDelete
  19. see-dah,

    hihi masyeh2..ahaha bleh2, insyaallah akan saya perkenalkan.setelah kami selamat diijab kabul..wah3 berangan lagi ahahaa

    ReplyDelete
  20. zura,

    ehehehe..klu xde aral melintang, timing pun kena, apa salahnya kan?hehe..
    huhu nape nyanyi lagu sedih lak niii..

    ReplyDelete
  21. amalini...amboi2...jom2 kita simpan duit.....

    tapi k.yan kagum la dgn ur braveness....k.yan tak bagi tau pun pasal hal ni, tapi si 'dia' yang memberanikan diri sebab apak kak yan cakap, kalau dia serious, hantar lah tanda...huuhu

    ReplyDelete
  22. kak yan,

    jummmm..kita simpan duit banyak2 :D

    actually takut jugak nak bagitau, tp wani rasa tu first step yg nak kena buat. bgtau mak wani dah ada someone. pastu bawak dia jmpa mak ayah..pastu tgkla macamana ehehehe...

    bagus si dia kak yan. dia laagi berani. maknanya dia serius! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...