Thursday, December 3, 2009

Susah Hati

*Jangan marah aku kalau entry ini berbaur tahapehape. Aku menaip dalam keadaan aku sedang bersusah hati. * 






Susah Hati Pertama:
Annual dinner company bakal berlangsung Sabtu ni di Cyberview Lodge Resort & Spa. Temanya Mad Hatter. Aku pun tak tau mende cuma yang penting, kat pale tu kena ada hat. Kena ada topi. Ayooo, pakai tudung pastu ada topi atas pale eh? Aku memang tak tau nak pakai ape. Susah hati betul aku bile pikir pasal ni. Sabtu ni dah tau..baju pun xde.Apatah lagi topi! Iskk..

Susah Hati Kedua:
Sabtu ni jugak ada reunion ngan bebudak kat UPM dulu. Semua orang kena pakai baju HIJAU. Cik Hani! Marah betul aku dengan ko nehhh huhuhuh.. Asal la kaler ijo??? Mana aku ada baju warna hijau wehhh..adei.. Mana nak cari neh...

Susah Hati Ketiga:
Aku ada 2 hari annual leave yang perlu diambil sebelum berakhirnya tahun ni. Kalau tak amik, kira burn hangus camtu jek..... Bila masanya aku nak amik. Kalau aku cuti, keje-keje aku camane? Dahla team mate aku 2 orang dah cuti panjang - sampai Januari. Kalau aku amik cuti, aku nak buat ape? Nak pegi jalan-jalan? Nak pegi mana? Lumut ah..bleh??hihihih *gatai*gatai* Nak balik kampung, mak ayah aku nak datang sini pulak hujung bulan ni. Aku tak nakla amik cuti pastu dok tergolek kat umah je. Buang masa!

Susah Hati Keempat:
Duit taraakkk.. Sobsob.. Januari ni nak kena renew roadtax Cik Bibab. Adei, mana nak cekau duit. Duit sewa 2 bulan x bayo. Nasib dok ngan akak aku eheh.. Kalau tak, dah lama kena halau aku nih. Jadi korang, click2la nuffnang aku tu. Moga-moga leh membantu ringankan kesusahan aku hihihihhiih.. *maluuu*

Susah Hati Kelima:
Nak kawennn!! Tetibe menggedik.. :D :D

Susah Hati Keenam:
Aku susah hati sebab aku susah hati. Susah hati sebab benda-benda kicik dan remeh temeh macam ni pun buat aku susah hati. Pe daaaaaaaa........



Ada tak ubat untuk hilangkan rasa susah hati ni??

17 comments:

  1. hehe..tumpang susah hati jugakk..

    ReplyDelete
  2. no 1 &2 .. kena buat keputusan dengan tepat.

    no. 3 kerja perlu rehat
    no. 4 aku bulan ni rm 830.04. aku nak rompak bank. jom juin!
    no. 5 aku lom nak lagi. calon x de
    no. 6 Istigfar

    ReplyDelete
  3. sile jmput kalo nk kawen eh..
    ;D

    ReplyDelete
  4. sama...ttber gak rase susaH hati...




    p/s ubatnye...snYum & gelak slalu...ehehhehehe

    dik 22/12...huhuhu

    ReplyDelete
  5. laa, jangan tak pegi plak erk.. pakai je bikini ijau milik perez.. ok gak tu.. ^^

    sayapun takde baju ijau.. nak cari sehelai esok.. harapnya tak beli berhelai2.. haha..

    cuti tu satu keistimewaan, bukan hak.. chewahh.. ayat gomen ni.. let it burn in fire je.. janji keje kita siap..

    takpun, mohon je cuti.. duk rumah.. kalau bosan, pegi keje 10 minit.. then balik umah kalau rasa nak balik.. haha.. ble ke mcm tu..??

    ReplyDelete
  6. Solehah,

    Tima kaseh tolong tumpang susah hati..ringan dah sket rasanye ni ehehe

    ReplyDelete
  7. tedi,

    1 & 2 - x buat keputusan lagi.huhu

    3 - nak cuti tp xtau bile

    4 - nak join join!! jum p Public Bank yang suke passing2 phone tuh hihihi

    ReplyDelete
  8. 5 - aa..yeke xde lagiiii??

    6 - yep! istigfar banyak2 memang melegakan hati :)

    ReplyDelete
  9. mikichann,

    hihihihih..lambat lagilaaaa..tunggu ms miki ngan mr daiki dulu :D

    ReplyDelete
  10. sis enasan,

    sis, mengapakah sis bersusah hati?marila berkongsi bersama....

    ahaha dok sorang2 pun gelak ngn senyum ni..erkk tp nnt org cakap wani dah tingtong lak ek..

    22/12??? nak buat2 x ingatlah lalalalalalala~

    ReplyDelete
  11. chan2,

    ayooo..xmuleh pakai bikini..kang tersembol bijik mata jibam ngn akram hihihi..

    itule, nak kena g beli jugakla ni..adeii...chan, belanje selai!!! eheh

    nak kena cuti gak! mana bleh burn gitu.. i've worked soo hard! :D

    ReplyDelete
  12. alahai..ko yang susah hati aku plak yang terasa..hahahha

    aku paling susah hati no 5 tu...adeh2 :P (x laku kah aku???) nangessssssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete
  13. dik my bday la 22/12...hahhahhahahaha

    ReplyDelete
  14. ahahaha.. (eh de plak org tgah suka ati.. digelakkan).. hehe

    haaa.. ari ni dda sbtu.. nk bg idea ttg bju tu da x sempat.. keke.. da abes mjlis kna crita tau.. huhu

    buat pe ssh hati.. t ad la tu org dtg mminang.. keke..

    cuti 2 hari tu bole la amek bwak mak ayah g jaln2.. hoho..

    ReplyDelete
  15. suehann,

    wah2..terasa gak eh..cubit peha kiri, peha kanan pun terasa gak kan ehehehe...

    ReplyDelete
  16. sis enasan,

    tauuuuuu..tu yg nak buat2 x ingat tu muahahahahahahahaha

    :P

    ReplyDelete
  17. SEE-DAH,

    dah citer dah..saya berjaya cari baju hijau dan jadi koboi! yihaaaaaaa!~ :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...