Wednesday, February 23, 2011

It's The Day Of The Month

Assalamualaikum,

What day of the month? Bukan datang bulan yeeee ehehe..

It's closing day! Dan aku pun mulala busy. Nak ber hu ha hu ha pun takde masa.

Apa yang aku buat during closing day?

Report report report dan report lagi. Kena mengadap PC tak berkelip-kelip. Tak berkelip tu bukan tengok dvd porno ke hape. Tapi tengok numerous of figures. Arghhh.. boleh jadik bingung sekejap. Kena make sure figures figures tu correct.. Tally dengan last month punye figures. Kalo tak tally pun tak boleh lari jauh sangat. Adoiyai, itulah yang menyakitkan kepala....

Closing je mulala badan rasa lemah lembik. Rasa macam nak amik MC jek.

Tapi.. aku sedar tanggungjawab yang aku pikul. Dah namanya kerja. You cannot run from it.

Satu ayat dari my ex boss yang aku sanjung. Team aku sentiasa berpegang pada ayat-ayat dia ni.


Die Die Must Do!

Die laaaa....

huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...