Sunday, February 20, 2011

Rear View Girls - See what happen at your back when you are walking down the road

Assalamualaikum,

Ada terbaca pasal Rear View Girls ni yang upload video di You Tube and their video has been viewed by millions of people. Dorang ni actually from New Zealand.

So aku searchla dekat You Tube, nak tengok ape sangatla yang menarik kan... Rupa-rupanye dorang ni letak kamera kat belakang dorang and dalam video tu boleh tengokla lelaki-lelaki mata keranjang dok tengok dorang walaupun dah ada awek kat sebelah! Ish ish ishhhhh.. :P

Tak payah cakap banyak, korang tengokla sendiri video yang dah cecah 3,415,611 viewers (ni bilangan masa aku tengok tengah malam semalam. Now i donno lah!)




erm.. rasa macam takdela spesel sangat video nih.
macam orang-orang tu tau je ada camera kat punggung pompuan-pompuan ni.
pehal tah dapat hits juta juta.
buang masa! video takde pekdah.
takde pekdah pun aku tengok jugak ahahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...