Tuesday, February 8, 2011

Hari Ini Saya Sebok!

Assalamualaikum,

Sebagaimana tajuk di atas, saya sebok gile nih hari ni! Gile pon tak sebok macam ni.

Starting tomorrow onwards aku amik cuti dan balik kampung!!! yayy yayyy!!
Kat kampung, paling tak sabar untuk

  • tengok kucing yang berbelas-belas ekor. Nak pelok-pelok! Itupun kalau dia tak sombong dengan aku.
  • shopping! Yeah right lah, poket pun dah kempis nak shopping apenye.
  • main masak-masak! yeah... tengah berangan nak buat muffin untuk....... eheheh.. harap-harap menjadi. Nanti nak pergi beli barang kat kedai Barang Kita ;)

Jadi sebelum pulang bercuti dengan seronoknya, kena bereskan kerja-kerja ni dulu

  • Reports! (Proj Align Monthly & Weekly)
  • Job orders untuk product clearing tomorrow until Friday


That's it. Nampak macam sikit je kan. Tapi hakikatnya banyak nak kena buat! Mahu sejam dua jam dok mengadap pc. Jadi,

Ini bukan gambar orang busy main game.
Ini gambar orang busy buat report.
Cuba tengok betul-betul.

6 comments:

  1. wahh... selamat bertugas!!! selamat balik kampung... selamat main masak2... hihi

    next week kte hang out mau?? lama x jmp wani... =)

    ReplyDelete
  2. status sebelah tue mcm nk bertunang je...siap debar2an lagi tue..

    ReplyDelete
  3. yana yana,
    hihih masyeh2.. x sabar2 nak balik nih hikhik.. aa nnt wani bgtau k kalo free. rindu yana jugak!!

    ReplyDelete
  4. zura
    eh ehh.. xlah.. manade nak bertunang eheh. sy x tunang, kawin terus! hikhik

    ReplyDelete
  5. slamat buat muffin...baking choc muffin aktivity paling best skali..simple..yeahh!!

    ReplyDelete
  6. mai,
    haha, ni first time nak try ni.. amik kat ain punye blog hihih.. dahle belom mintak izin hoho

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...