Tuesday, February 1, 2011

February 2011 Planning

Assalamualaikum,

What to do in February?



  1. 3rd to 6th Feb - Chinese New Year hols plus weekend. Erm tak sure lagi ape nak buat. Most probably lepak kat rumah je or maybe keluar with my sis n family. Normally pergi Alamanda atau Jusco Equine je. D'oh boring! Or maybe ajak colleagues pegi PKNS Shah Alam. Jalan-jalan cari baju glemer for my brother's wedding and my ..... day! :P
  2. 9th to 13th Feb - Balik kampung!! Yayy, after so long tak balik. Kalau tak silap last balik was during Raya Puasa last year. Balik sempena kenduri menyambut menantu abg aku. Semoga segalanya berjalan dengan lancar :)
  3. 19th Feb - Servis Cik Bibab. Kali ni biarlah jadi. Janganla postpone lagi. Kesian Cik Bibab!
  4. 26th & 27th Feb - Insyaallah akan menghadiri kursus pra perkahwinan di Putrajaya :)

What's your plan?
Jom kongsi-kongsi!

4 comments:

  1. oh sudah planning february..
    bagus2...
    ;)

    ReplyDelete
  2. wow...planning yg teratur tp kite merancang Allah yg tentukannye...

    ReplyDelete
  3. zura,
    yup yup.. sangat betul tu. kita hanya mampu merancang je. Allah yang tentukan sama ada jadi ke tak planning kita tu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...