Thursday, September 11, 2014

Homestay di Kota Bharu, Kelantan



Rumah Tamu dan Asrama Muwara


Ingin melawat Kelantan, negeri Cik Siti Wan Kembang?

Kami menawarkan penginapan yang memenuhi keperluan percutian anda.

Jimat! Hanya RM200 semalaman (Rumah Tamu - 3 bilik) dan RM8 seorang - minimum 10 orang (Asrama Muwara).

Ruang yang cukup luas, bersih dan selesa serta lengkap dengan pelbagai kemudahan dan kelengkapan.

Boleh menampung 20-40 tetamu – sesuai untuk rombongan pelancong/perkahwinan dan percutian keluarga.

Sarapan pagi disediakan atas permintaan – masakan tradisional Kelantan seperti nasi kerabu, nasi dagang, nasi berlauk dan kuih-muih.

Lokasi yang sangat strategik – hanya 5 min ke Pasar Borong & Pasar Malam Wakaf Che Yeh, 15 min ke bandar Kota Bharu, 30 min ke Pengkalan Kubor, 45 min ke Rantau Panjang.

Tempat letak kereta turut disediakan.

Alamat: Wisma Muwara, Lorong Pakat 1, Jalan Salor, Kota Bharu, Kelantan.

Untuk tempahan/maklumat lanjut, sila hubungi:

Haji Mustapha (019-944 8746) / Hajjah Wan Rahimah (013-940 4847 / 016-933 3488).


RUMAH TAMU













ASRAMA




Jemput like FB Page kami :)


20 comments:

  1. salam alwani,
    wouuuu murah dah tu dan sangat menarik.
    tapi emmmmm kenapeee klu tak silap saya pandang date post ni 31 Disember 2010???? Amboiiii cepatnyee hehhehhe

    ReplyDelete
  2. wsalam cikgu zam.

    yee sangat murah! kalo pegi kelate lehla menginap kat sini ye ehehe

    ahaha, itu sebab wat sticky post. nak letak sampai end of this year ;)

    ReplyDelete
  3. wah wani...ok murah tue..



    xpe kot nk ke sana akak roger2... menarik tertarik tue...eheheh

    ReplyDelete
  4. sis enasan,

    haa mmg murah, rumah pon cantik :)
    kalo nak pegi calling2 la ye ;)

    ReplyDelete
  5. area maner ni...rombongan dr kl akan ke kb mac 2011....ececece

    ReplyDelete
  6. ececce rombongan sape tuu ehehe..

    rumah ni dekat jalan salor, dkat2 ngn wakaf che yeh.

    umah pengantin tu katne? ehehehe

    ReplyDelete
  7. kat maner ekk....nak specific tak ingat....yg tau area ketereh jer....

    ReplyDelete
  8. oh yeke.. x jauhla dari umah ni. dalam setengah jam je kot. dkat sangat2..

    ReplyDelete
  9. cool

    btw nanti ijoy lak nak post apartment kat bukit merah utk disewakan

    ...nape la wani tk gtau awal2 ni pasal ni???
    ari tu ijoy g pantai timur takde tmpat tido
    :(

    thnx for the info nanti ijoy gtau org2 lain n=yg bminat

    ReplyDelete
  10. haa ijoy, post2.mana tau ada org browse net nak cari umah sewa kat bukit merah ke kan.

    ehe dah lama dah ni post.july rasanya. kat mudah n olx pun ada iklankan.

    tq ijoy, tlg bgtau kawan2 ye.

    ReplyDelete
  11. Salam wani...,

    Nk tanya 6 & 7 November 2010 ada kosong lagi x..? Kat situ ada brape bilik...? Kalau sebiji umah kire camner...? TQ

    ReplyDelete
  12. Salam Haidir,

    Thanks for dropping by :)

    Kalo nak tau ada kosong ke tak, call no ni, 019-9908746 (Hj Mustapha) atau 013-9404847 (Hjh Wan Rahimah). They have the calendar, nnt dorang check.

    Rumah tu ada 3 bilik. Harga satu bilik RM60, so kalo duduk satu umah, RM180 la. Tapi awak boleh cal dulu tanya macamana. They know the details more :)

    Tq!

    ReplyDelete
  13. how are you?

    Great share, thanks for your time

    ReplyDelete
  14. wani...need your contact no...few things nak tanyer...

    ReplyDelete
  15. salam...

    mmg terbaik...sue dah pun pgi kota bharu n tinggal kat rumah tamu ni...29/10-31/10..puas hati...thanks pakcik hj mustapha yang baik hati :) kawan2 duk puji bestnya la tinggal sini..hihihi

    ReplyDelete
  16. sue
    wsalam.. yeke :)
    alhamdulillah sue n kawan-kawan gembira duduk rumah ni. kalo ada kekurangan tu bagitaula ek. kami akan cuba betulkan dan buat yang terbaik.

    datang kelantan, bolehla duduk sini lagi :)

    ReplyDelete
  17. salam,nak tanye,untuk asrama muwara still ader kosong tak 6/12/11 ?

    ReplyDelete
  18. anonymous
    Sila hubungi Hj Mustapha di 019-9908746. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  19. masih beroperasi ke homestay ni,ingat nk tempah kalau noleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, masih beroperasi. Untuk tempahan/maklumat lanjut, sila hubungi:

      Haji Mustapha (019-944 8746) / Hajjah Wan Rahimah (013-940 4847 / 016-933 3488).

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...