Saturday, October 24, 2009

SMS Sampai Lebam, Ouch!





Kepada anda-anda yang sudah mempunyai teman lelaki/teman wanita, boleh saya tau, dalam masa SEHARI berapa banyak mesej/SMS yang anda hantar kepada teman lelaki/teman wanita anda? 1 SMS? 10 SMS? 100 SMS?

Kalau tak mesej/SMS atau tidak berhubung dalam masa sehari, bolehkah anda tahan? Ke tak tahan, terus jadi gatal-gatal gitu? Terus jadi mabuk rindu? Terus jadi kurang cergas?


p/s Aku check message counters HP aku. Since I bought this HP on January til now, I've sent 18,232 SMSes. :O That't quite a shock! Dan aku pasti 99.99% was SMS to mypumpkin.hohohoho..

p/s Cuba anda check message counters anda. Berapa riban mesej agaknya yang telah anda hantar..

10 comments:

  1. takleh nk detect bape byk anta msg..sebab pesen yam kalo dh hbs msg msg counter mesti yam dlete sekali..heee..kasi bersih sume..

    ReplyDelete
  2. yam,
    alaaaa...asal delete..simpanla.nanti leh tgk bape byk msg dah yam hantar.pastu leh hitung bape byk duit dah abes hihihih...

    ReplyDelete
  3. xbyk pon...sbb bf pon xde....waaaaa (tetibe lak emo)....

    ReplyDelete
  4. lavender dear,
    x banyak tu brape?sure beratus-ratus jugak kan ehhehehe...kekadang msg ngan member2 pon leh jadi banyak gak..

    ReplyDelete
  5. tiade sape mahu ber sms ngn ku
    huhu
    jimat kedit
    :P

    ReplyDelete
  6. eazy,
    hoh yeke..orang hemsem macam anda xkanla xde sape nak mesej hehehe..

    ReplyDelete
  7. oh, xpenah mengalami sindrom sms sampai lebam. sindrom ym smpi pitam ada. HAHAHAHAHA

    I was on LDR. ;)

    ReplyDelete
  8. shi dh check..shi punya 23787..
    tp setaun gak shi pki fon ni..nmpknye amal lg tere le..sbb jejak 18k dlm msa kurang setahun..hoho.. ;)

    klu msuk competition melibatkn sms, msti bleh menang ni..nnti bleh le wat ucapan camni :
    "sy menang moto!"
    hahahaha.. :p

    ReplyDelete
  9. schult,
    huhuhu..tu klu bleh hitung, tah bape banyak ym yang dah schult send kan..

    ReplyDelete
  10. shi,
    wah3..banyak jugak tu...
    tu baru btul sms smpai guling2 hehehe..

    x nak motoo..nak henpon baru.buleh?hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...