Monday, February 28, 2011

My Busy Weekend

Assalamualaikum,

Oh oh lamanye saya meninggalkan blog.

Sabtu dan Ahad busy menghadiri kursus pra perkahwinan. Seronok! Informative! Sape-sape yang belum pergi tu silakanlah pergi. Lambat lagi nak kawin pun takpe. Pergi kutip-kutip ilmu. By the way, ada yang kata kursus kawin ni akan dipanjangkan pada 3 hari 2 malam nanti (wallahualam aku pun tak tau) and kemungkinan besar harga pun akan naik. Sekarang di Wilayah, Lembah Kelang, yuran kursus kahwin ni hanyalah RM80. Berpatutanla dengan kursus setengah hari ni kan. Dan ada penganjur yang amik inisiatif sediakan makan minum untuk peserta. So okla tu, berbaloi-baloi bayar RM80 :)

Later lah aku cerita pasal kursus kahwin aku tu ye...

Take care!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...