Monday, December 21, 2009

Salam Sejahtera!~

Assalamualaikum semueeee~

Rindunye aku kat blog masam dah tahapehape ini. Thanks to all yang sudi singgah walaupun blog ni tak berupdate. Aku tak dapat online weekend lepas kerana hal peribadi. And sedihnye aku bagitau korang ni, laptop aku rosak! :( Kata kawan aku, ada masalah OS (ape kah itu?). Tak pon masalah hard ware..Adoi, kalo dihantar ke kedai mau makan puluh-puluh hingga ratus ringgit mungkin? Gulpp, mana aku nak cekau duit neh? Gaji bulan ni sudah digunakan sepenuhnya untuk roadtax Cik Bibab. Nampaknye, kenala bertahan tanpa laptop sehingga bulan depan... Sabar sajelah..dugaan dugaan..

Oh, belum terlambat untuk aku ucapkan pada semua, Selamat Tahun Baru, 1431H. Apa azam tahun baru korang? Aku memang banyak la kalau nak disenaraikan. Tapi macam bese senarai je panjang tapi tak terlaksana pun. Isk..dasat dasat.. Azam tahun ni nak tukar sket ah.. azam aku tahun ni, nak laksanakan azam-azam tahun sudah yang tak pernah-pernah tercapai huhuhu...

Not much to say, just take care all.. Nanti aku update lagi ;)

2 comments:

  1. apa kene dgn laptop ko tu?
    citer sket simptom2 dy.

    ReplyDelete
  2. kayz,

    ermmm..laptop tu lepas on tu tetiba kluar blue screen..member cakap tu problem OS...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...