Wednesday, December 2, 2009

Entry Emo Tak Abes Lagi

Psst psst.. nak sambung ngumpat pasal dak pompuanss lam panggung tu lagi hihihi..

Akak aku cite kan.. pompuan yang sorang tu blur yang amat! Banyak sangat soalannya. 'Kenapa jadi camtu?' 'Eh, apa dia buat?' Tak paham betul aku. Apa yang tak pahamnye?? Kan dah ada subtitle tu. Bacala sendiri. Lainla kalo tengok cerita tamil yang memang takde subtitle langsung. Aku pun boleh jadi blur...

Kalau korang dah tengok 2012 ni, kan ada part yang Dalai Lama tu tuang air dalam cawan sampai tertumpah-tumpah tu kan. Aaa, dia tanya, 'nape dia buat camtu?' Then yang kawan sorang ni baik hatila explain, 'dia buat macam tu sebab nak cakapla, ko kena kosongkan pale ko bla bla..macam simbolik la bla bla..' ' Oooo...simbolikkkk..'

Aku dengar yang ni dengan telinga aku sendiri nih! Bayangkan betapa kuat suara dorang. Padahal duduknye selang 2 kerusi dari aku. Ayokk, makcik sembang macam makcik dok umah je kan??? Macamana la nak paham jalan cerita kalau asyik dok bercakap. Nak review filem tu, nak bincang pasal movie tu sila tunggu after movie tu selesai, okeh????? Cecece aku marah ni macamla dia baca blog aku ehehe..

Psst psst.. tadi bukak G-Files dekat MSN. Hohhh..tokojut aaa aku baca gusip kat bawah ni:



Chatterbox Katie ruins ‘New Moon’ for Twihards

Looks like Batman Begins star Katie Holmes doesn’t know how to shut up when it counts. Mrs. Cruise and a few of her friends, reportedly in a great mood, stopped by a cinema to catch the latest installment of the Twilight series, ‘New Moon’ on Sunday (29.11.2009). They proceeded to ruin the film for moviegoers by blabbing non-stop throughout the entire film.

“Katie talked through all of New Moon. It was unbelievable – they talked nonstop about the movie and everything else. Some people wanted to tell them to be quiet, but when they realized who it was, they stayed silent. No one wanted to shush Katie,” said a moviegoer.



Hmmmmm..artis glemer pon boleh buat hal macam ni kat dalam panggung, apatah lagi 2 orang makcik tu kan.. Takpela makcik, saya maafkan.. Tapi tolongla, jangan buat lagi. Takut tetiba kena lesinggg lam gelap. Bahaya woooooo....

Okeh takmo dah emo emo :) Cheers!!!!

14 comments:

  1. huhu.. mreka2 spt itu mmg mgspoilkan mood org yg nk tgok movie..

    haha.. bgus2.. dah x emo dah..

    ReplyDelete
  2. nie kes xpernah tgk cite dalam wayang kot...

    so elok sarankan dorg download je movie n tgk kat rumah

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  3. bole tak setkan if orang tu bebel xtentu hala jangan masuk cinema?

    ah i tak suka la tho beliau adalah katie holmes sekalipon. nak bising g dok umah +_____+

    (emo sekali lagi) HAHA

    ReplyDelete
  4. org mcm tu mmg mengannoyingkan je ek..sabar je la..hikhik

    ReplyDelete
  5. JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

    6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
    20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

    15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
    16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

    23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    016 2128740 (EYRA)

    ReplyDelete
  6. ehehe patot sound direct je..wat cam nabil wat..hehehe lagipun kit ebayar kan masuk panggung....

    -->> tenkiu...tapi cam x dpt je interview tu

    www.khaizarien.com

    ReplyDelete
  7. haha..akak pn penah jmp kes cmtu..tukang komen tahap gaban..siap citer,'pasni kan dia bawa kete tu laju giler, pastu lompat dlm treler..
    detail satu2, bangga giler dia dh tgk citer tu 4 kali..patut la dia hafal..hampeh btul..

    ReplyDelete
  8. see-dah,

    memang spoil abesla mood tengok 2012 aritu..adoii...

    ReplyDelete
  9. bro fs,

    hahaha..mungkin2..klu nak bising2, donlod kat umah jelaa

    ReplyDelete
  10. schult..

    haa itula..patutnye org GSC tu kena datang halau org yg bersembang x ingat donia nehh huhuh

    dah2, jangan emo lagi! :D

    ReplyDelete
  11. JMR,

    adoi mmg annoying sangat2..tgk movie pun xsenang..

    ReplyDelete
  12. atie,

    kalu dia dok seblah wani memang dah kena sound dah tu..

    ReplyDelete
  13. love says it all,

    mekapppppppppppp?? oh i'm so not into it! :D

    tp xpe..thanks for the info :)

    ReplyDelete
  14. akak maswani,

    haa org macam ni patutnye kena halau kuar ni...xpon lempang je laju2 huhuh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...