Monday, December 21, 2009

Syoknye Holiday @ Lumut - Day 3

Forgive me for dragging this too long.. Last weekend langsung tak jenguk blog.

*******

Hari ketiga, hari terakhir kami bercuti di Lumut ni. My sis ajak kitorang bersukaria di Teluk Batik lagi. Saje nak bawak budak-budak ke pantai lagi. They just love the beach. Hari-hari tanya bila nak pergi beach lagi. Pagi-pagi pegi pantai memang bes! Cuaca tak panas, redup je. Angin sepoi-sepoi bahasa. Air pun tak tenang. No big waves at all!


Sebelum mandi kita posing dulu, ngeeeee~ See see the sea at the back..sungguh tenang!

This time around aku berjaya pujuk mypumpkin masuk air jugak. Tak terima dah alasan rambut keras ke, baju basah .. I don't care! ehehe.. So bermandi-manda la kitorang dari pagi sampai ke tengahari. Gambar mandi-manda aku takde cos most of it akak aku yang snap using her camera.

Naik dari mandi tu, wallawehhh, i can feel my face burning! Adoiyaii..and memang sah sah la kulit muka aku ni terbakar. Hitam weh!

Kitorang check out from hotel at 1pm. Sebelum bertolak pulang ke KL, mypumpkin bawak kitorang makan and then pusing-pusing dalam Navy Base.


Sebelum masuk kena tinggalkan IC kat gate dulu.. Ini gate Harimau 3..


















Sebelum bertolak balik, kitorang singgah solat kat masjid dalam base tu. Lupe plak ape nama masjid tu eheh..

We said "Sayonara Lumut" at 3.30pm then alhamdulillah, selamat sampai ke Putrajaya jam 7.30pm.

This was certainly the best holiday for me! How's yours? ;)



Nak tayang jugekkk (tho blur as usual!) hihihih..
We have one thing in common now. Kami sama-sama gelap! Yayy!! :P

6 comments:

  1. k.wani...apsal tk tnjuk je ur pumpkin tu...nk tgok gak...hehehehehhehehhe

    ReplyDelete
  2. anonymous,

    ni msti mira nih..hihi kan dah tunjuk tu!

    ReplyDelete
  3. tedi,

    x reti berenang! sebab tu xde gambar berenang :P

    ReplyDelete
  4. tk clear r k.wani...
    kaci clear lagi....ceroh mata leh tgok...kah3....
    bla nk kwen ni..hihih

    ReplyDelete
  5. anonymous,

    hihih..kalo nak yang clear tunggu gambar kawen kak wani k :)

    bila nak kawen tu xtau lagi huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...