Wednesday, December 30, 2009

Salahkan Line! Jangan Salahkan Saya!

Assalamualaikum!

Alhamdulillah..saya kini dah berada di rumah mak dan ayah terchenta.. Sampai pada jam 6.00 pagi tadi.

Waduh waduhhh, seronoknye balik kampung. Dapat tido atas katil yang empuk, berselimutkan comforter yang tebal lagi lembut lagi comfortlah! Dapat makan nasik yang mak masak. Yumm yumm, heaven!

Yang hell nya kat sini ialah..... line maxis broadband yang wuttahekkkkk..GPRS saje????? Sedih betul. Nak bukak blog ni, nak baca komen, nak reply komen, nak bukak blog lain, pengsan pastu sedar balik 50 kali pun belum tentu dapat. Aihhhh, sabar jela aku.....So, kalau dalam 2,3 hari ni saya diam seribu bahasa, blog bersawang, bersarang labah-labah, harap semua pahamla..

Kat umah saya ni, even line phone, celcom and maxis pun nyawa-nyawa ikan je. Hidup segan mati tak mau gayenye.. 2, 3 bar sahaja.. Yang penuh hanyalah Digi.. Tetiba terfikir, pedalaman sangat ke kampung saye ni? Rasa macam tidak, sebab kat sini ada McD siap drive thru lagi. So, mana mungkin ini kawasan pedalaman? Hihi... saje nak promote McD Wakaf Che Yeh yang baru dibuka tu. Tak percaya lak rasa. Dulu kat situ tapak kilang getah yang sangat busuk! Sekarang dah jadi McD dah? Kagum!!! :D :D


P/S: 
Cik tedi, serius kah kamu nak saya belikan kain batik basahan??? Berapa seriuskah kamu??
       Sory, x dapat nak bukak blog kamu T____T

10 comments:

  1. 3 serius..

    ekekek

    3 helai jek.. kalau berat 2 helai pun boleh

    kalau berat gak selai pun ok!!

    x nak yg mahal2.. tok buat basahan jek..

    nanti emellah... mylosermind@yahoo.com

    kalau x dapat pun x pa.. tiada paksaan.. ekekekeke

    ReplyDelete
  2. Tedi kawan pun nak kain batik juge :)..

    ReplyDelete
  3. owh kamu di kg...mmg seronok n amat2 jeles hihihi

    semoga seronok kat kg..

    ReplyDelete
  4. mamamia..amal ade kt kmpg rpanye..mjur le shi pn kt kmpg gak..so, xle jelez sgt..haha.. :p

    mal..
    shi nk nasik kerabu 1 lori..gile mkn nasik kerabu ni..huhu..

    ReplyDelete
  5. tedi,

    hihi 3 serius eh?btol2 serius tu!

    wokeh, akan saya usahakan ye..

    ReplyDelete
  6. suehann,

    jangan jeles! cuti panjang ni, balikla jugak :)

    thank u!

    ReplyDelete
  7. shi,

    ahahahahaha..okeh2, nasik kerabu basi satuu...erkkk...

    ReplyDelete
  8. berukband memang menyampahkan. tadi pon dekat 3 kali on-off berukband. benci! h[jdakfhhf

    streamyx tade broadband kah? oh mahu that! tamo yang lain. huhu

    ReplyDelete
  9. SCHULT,

    yes! sangat2 berukband ini berukband. line sungguh unstable. saya pon dah rasa unstable dah nii...huhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...