Thursday, December 24, 2009

Avatar..

Outstanding! Cemerlang!

Menonton Avatar semalam. Oh yes, sangat best! For the first time, aku tak tido tengok late nite movies ahaha.. Ingat last week tengok New Moon, adoi punyela seksa. Mengantuk! Berdayu-dayu cerita tu. Ini Avatar, penuh dengan aksi. I just love it! Memang segar bugarla mata aku..



They look weird kan? Macam kucing ehehe.. But seriously this movie is awesome. Apa yang aku paham James Cameron nak sampaikan ialah, manusia ni tamak! rakus! Dahla segala hutan, pokok kat bumi dah takde.. Dorang nak musnahkan Pandora ni pulak. "They have killed their mother.."

This movie is so beautiful.. Glow in the dark plants..fascinating scene..eh macam-macamla.. Bijak jugak James Cameron ni kan.. Bila Malaysia nak buat movie camni?eheheh

Tak nak cakap banyak..p tengok cepat! :D

4 comments:

  1. huhu.. nk tgok nk tgok...~!!
    tp x bkesempatan lgi la..

    k.wani blanja la.. hehe

    ReplyDelete
  2. see-dah,

    haa g tgk cepat..best sangat tau! klu dapat tgk yg 3d lagi best huhuhu..

    ReplyDelete
  3. erm..
    ada tak sesiapa yang nk tgk dengan aku..ha3
    aku ada download, tp TS version pula.
    x best.
    tunggu dvdrip la.:)

    ReplyDelete
  4. unwanted,
    aku nakk..haha, belanje aku tgk 3D!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...