Tuesday, December 8, 2009

Masih Ada

Assalamualaikum!~

Fuhh fuhhh..blog bersawang!

Lama cerita ghoiroh tu jadik kepala cerita blog ni kan. eheh tak bahek btol!
Aku agak busy la uhuk huk.. Weekend haritu memang my schedule was really pack! Sabtu, pagi, aku ke office sebab nak supervise external contractors datang buat carpet cleaning. Petangnya jam 3, reunion bekas student Bsc Env di Taman Seri Empangan, Putrajaya. Malamnya, annual dinner company di Cyberview Lodge Resort & Spa, Cyberjaya. Ahad, pagi, meronggeng bersama keluarga. Petang, aku ke Cyberview Lodge lagi sekali. Pampered myself at Sembunyi Spa. wowowowo.. Balinese massage was awesome! First time pegi massage. Adei malu maluuuuu...... Habis seluruh pelusuk badan dia gosok okehh T___T

Haaa...now it's time to reveal.............. Apa yang aku pakai during the reU & dinner.. Semuanya last minute shopping. A day before the ocassion aku terjah Jusco Equine. Dapatla beli baju hijau kat Ti:zed dengan harga RM12.50. Sangat murah! And then for dinner, aku tak kesahla apa orang nak cakap, aku just pakai t-shirt biasa and jeans. Aku cuma tambah topi jela kat atas kepala. Aku beli cowboy hat! RM4.30 sahaja ahahaha..


Saya yang gumuk hujung kiri T_T
(gambar cilok dari blog Shida ngeee~ :D)


Okeh ini cowboy sesat. Saya tidak vogue seperti orang lain *__*






*Tak sabar nak tunggu Jumaat ni. I'm going to Lumut!!! yayy yayy ehehehe....*

12 comments:

  1. murahnya topiiiii..beli katne?

    *sibuk nak topi koboi gak!* HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. Salam, koboi version malaya ke tu?? hahaha. Murah takpe asal berguna dan bermanfaat kan,bukankah itu satu action yang bijak,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  3. ekekekkekke.. konoi? kuda mana?

    ReplyDelete
  4. schult,

    beli kat MR. D.I.Y Store kat Jusco Equine. Sangat murah dan cantik2!! :D

    ReplyDelete
  5. suehann,

    hahaha yeke..koboi sesat hehehe

    ReplyDelete
  6. cikgu zam,

    adei nak guna bila lagi topi tu..wat menyemak ado laaa huhuhu

    ReplyDelete
  7. azman,

    ahahah sweet kerrr..cam hape je ahaha

    ReplyDelete
  8. tedi,

    koboi x jadi hihi..kuda x bawak.dia kuat mentekedarah hahaha..

    ReplyDelete
  9. ko hebat.. pagi pegi reU..
    malam dinner plak..
    mana tak tembun mcm saya.. hehe..

    ReplyDelete
  10. chan,
    haha..ituler pasal.balik2 je serius rasa cam hippo kekenyangan hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...