Tuesday, December 1, 2009

Mulakan Disember dengan Entry Emo

Halu all!~

Dua hari tinggal blog.. Aku tak ke mana. Ada je kat umah. Cuma sekarang ni broadband aku diconquer secara hebat oleh adik aku. 24/7 dia ngadap internet. You Tube..download lagu...cari gambar Hilary Duff..adehhhh, adikkuu... Takpela, kasik can la kat dia.. :D

Semalam tengok 2012 kat GSC Alamanda. Oh, my God!!!!! I was so very annoyed with this 2 pompuansss.. Bising yang amat! Dia punya bercakap tu macam bercakap depan tv kat umah sambil makan kopok. Oit oit ko kat panggung.. tolongla perlahankan sikit suara tu. Ini tidak.. Dahle cerita 2012 tu dia punya sound effect kebaboom kan.. Kuat yang amat. Buleh pulak yang pompuanss ini, suara dia sama level ngan sound effect tu..

Paling kesian akak aku yang dok seblah dorang. Dengar sebijik sebijik ape yang dorang bualkan. Adoi, hangin betul aku.. Aku yang duduk selang 3 kerusi dari dia pun leh dengar. Melampau betul. Kalau aku yang dok seblah dia memang aku sound dah tu.. Melampau!! Kalau nak bising-bising, sila jangan tengok movie kat panggung. Tunggu DVD keluar, tengok kat umah je!

Okeh *emo* *emo*

18 comments:

  1. dia x ingat kot yg dia duk kat panggung..
    sebab tu ckp kuat2..
    haha~~

    ReplyDelete
  2. keseronokan mengatasi segala2nya la tu..hik hik hik

    terover la kat panggung hahaaha

    ReplyDelete
  3. dia ingat dia kat food court kot. tu ckp kalah pelakon dlm cite. uhu

    ReplyDelete
  4. ade certain2 org mmg hidup dia klo xannoyingkan orang tak SAH!

    nak bising2 xyah dtg cinema. pegi dok kedai kopi bebel sampai pkl3 pagi!

    (ehh turut ter emo nemo sama. HAHA)

    ReplyDelete
  5. dia ingat panggung tue dia yg punye kot...

    ReplyDelete
  6. dik...kiter Pon dh ngk 2012..hik3..tp kan mase kite p...bbdk kecik la ramai...biase ler cuti sek...kkdg parent bawa anak2...tp tue ler bbdk dia dok byk tanye pula...hahhahha...nsb jauh skit dr bdk2 wlaupun kdgran jua bbdk tue tanya itu & ini ngan parent dioRg..


    dik bila nk jumpa lg...

    ReplyDelete
  7. hehe..sound jer lain kali..tak pun pandang muka dia, buat cam tertarik nak dengar dia cerita..

    ReplyDelete
  8. betullah amal.. derang macam x paham bahasa je kan.. dah dok lam panggung wayang.. diam jo lah!

    ReplyDelete
  9. "excuse me, come on la.. i nak tgk movie bukan nak dengar u bercakap..!! (buat muka garang, walaupun gelap gelita)"

    perempuan, standard la.. mengumpat la tu.. takpun dia dah tgk dah filem tu.. utk kesekian kalinya masuk panggung, nak jadi pengarah filem tu plak..

    ReplyDelete
  10. miss yana,

    aa..bleh pulak lupe eh..short term memory loss ke ape nih?huhuh

    ReplyDelete
  11. suehann,

    huhu btolla tu..sonok sangat dapat tgk 2012 sambil makan popcorn yumm yumm

    ReplyDelete
  12. ije,

    ahahaha...food court gelap xde current hehehe..

    ReplyDelete
  13. schult,

    haa btul2...dalam sehari pasti akan jmpala dengan org yg mmg annoying. jangan org annoyed ngn kita dahh huhuhu

    ReplyDelete
  14. zura,

    mungkin2..atau dia lupe ada org len dalam tu. gelap kan, x nmpak..uhuh

    ReplyDelete
  15. sis enasan,

    masa wani tgk aritu ada gak budak2. Tapi budak2 pon tau diam kak..huhuh..

    bile2? bulan 12 ni la, banyak cuti jumaat ehehe

    ReplyDelete
  16. solehah,

    actually kan, saya dah baut macam tu. tak tau bape puluh kali saya pndang dia and tgk. tp disebabkan dia dalam dunia dia sndiri, dia tak perasan pon huhu

    ReplyDelete
  17. tedi,

    ituler pasal..geram betul..diam2 dahla..kalau cakap berbisik ok lagi. Ini cakap macam.....aihhhh...

    ReplyDelete
  18. chan2,

    dia tu blurrrr...blur yang amat!

    ingat nak sound gak tapi sebab dok jauh sket dari seat dia xlehla.. akak sy yg dok sbelah lak mmg xmo tego. huhuh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...