Wednesday, December 23, 2009

Hadiah Kawen - ape nak bagi??



Hadiah ape yang sesuai diberikan kepada pasangan yang baru saje mendirikan rumah tangga? Kalau boleh nak lain daripada yang lain. Pasti dah ada yang bagi set pinggan mangkuk, gelas cawan, blender, kettle masak air etc etc..

In my head now are:


sexy lingerie..ekekek pak pak aji jangan berdarah hidung lak tengok gambar ni. ni tak cukup seksi lagi ni muahaha..
tapi cannot cannot..aku nak cari hadiah yang dua-dua, husband and wife boleh guna..yang ni sah2 wife je kan. kalo hasben pakai jugak errr +___+



Couple perfume set..por homme et por femme.. tapi bila difikir-fikir balik, hantaran kawen dorang sure dah ada set perfume ni. so kalau aku tambah perfume lagi dalam wedding gift dorang tak ke tak best tu.. yang dah ada tu pun tah bile boleh habis..



Towel..bukan calang-calang towel. Tapi towel Terry Palmer. Anti-bacteria, very soft etc etc.. Baca sini kalau nak tau kelebihan towel ni. Ke dah ada jugak dalam hantaran eh? Tapi towel is better than perfume. Towel kan orang selalu tukar ganti..



Baby gift set..untuk menggalakkan dorang meningkatkan lagi populasi rakyat malaysia ni dengan segera..ahahaha..



Buku.. Bagus jugak bagi buku macam ni kan.. Tapi pinjam kata-kata Cik Hani, "sebelum bagi dorang, biar aku baca dulu ahaha.." Ok gak kan? Ehe..



Shopping voucher..kasikla yang jusco ke..ikea ke..giant ke..ape-ape jelah..bagi dalam RM50 atau RM100 kat dorang..biar dorang beli sendiri ape dorang nak. senang, x gitu?huhu


Ape lagi?? ape lagi?? Cepat bagi idea..lagi banyak lagi bagus..banyak pilihan saya nanti ;)

10 comments:

  1. bg ukiran batu ke...atau batu marmar yg bleh tulis madah tue...yg ade hias2...hehehe

    ReplyDelete
  2. ape erk..ngeh ngeh..suit pijama tuk pompuan n lelaki ahaks :P

    ReplyDelete
  3. zura,

    aa cantik gak tu..tau tak mana leh dpat..kalo tak atas batu, atas kayu pon cantek gak...

    ReplyDelete
  4. suehann,

    wee pijama, comel! beli corak same kan ehehhe..comel2

    ReplyDelete
  5. kalo aku kawin, nak org hadiahkan pinggan mangkuk..hehe...lari tajuk.

    ReplyDelete
  6. solehah,

    nak nak pinggan yang mahal tu kan..arcopal, corelle, pyrex..wah2 ehhe..

    tp pinggan mangkuk besenye family dah bagi..

    ReplyDelete
  7. hidung bro xberdarah pun he...23x

    bg je lesung batu...ok pe huhhu

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  8. selalu bagi lampu tidur..
    la la la

    ReplyDelete
  9. bro fs,

    yeke x berdarah..ke berhingus je?huhu

    lesung batu pon ok gak..ari2 laki dia makan sambal belacan nnt kan eheh

    ReplyDelete
  10. tedi,

    cun jugak tu kan..kasi lampu yang malap2 sket..baru romantik bilik tido dorang. wah3 ehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...