Thursday, December 24, 2009

Hadiah Kawen Lagi

Aku masih tak dapat nak decide ape nak beli untuk kawan aku yang baru kawen ni.. Aku nak jumpa dia memang susah sebab kalau tak silap dia berada nun jauhhhh di Penang. Hihii pehal tak certain lak kat mana dia.. Actually, aku ni takdela kenal rapat dengan dia. Dia one of my coursemate kat UPM dulu and he's the first one yang kawen dalam batch kitorang. So, aku dan Cik Hani berpakat nak beli something untuk dia. Dahla kenduri dia tak pergi huhuhu..

These are few suggestions from orang ramai (ramai ke? hehe) yang melawat blog aku..

Zura suggest, bg ukiran batu ke...atau batu marmar yg bleh tulis madah tue...yg ade hias2...


err Zura, cane rupa ukiran tu eh.. aku google google tak jumpa. Jumpa ukiran kayu ni je eheh..


Suehann suggest, suit pijama tuk pompuan n lelaki


awwww..shweet!~ aku suke aku suke :D


Solehah suggest pinggan mangkuk..


hoho bagi set Corelle ni kan.. mahal niiiiii.....


Bro Framestone suggest, lesung batu..


hari-harila makan sambal belcan nanti..yumm  yumm..jangan buat senjata time gaduh sudah huhuhu


Si Tedi suggest lampu tidur..


Cun jugak kan.. kasi yang malap malap sket.. baru syiok dorang tido..romantik gituu eheheh..




Apa lagi ye? Aku akan beli hadiah ni next year. Ada masa lagi ni nak pikir ni :D

10 comments:

  1. aku kunci jawapanku!! Lampu tidur!!

    ReplyDelete
  2. bli toto kt rantau panjang..best tido..huhu..
    tp jgn terbeli yg sale lps banjir lak..

    ReplyDelete
  3. tedi,

    lampu tido ada tak yg bukan kaca? amal nak send by post ni huhuh

    ReplyDelete
  4. maswani,

    a'ah kan sis..mggu dpn balik klate. nnt saya survey2 eheh..

    btol2, jangan beli stok lepas banjir!

    ReplyDelete
  5. amalini..kain cadar pun ok...boleh la depa dok tukar kain cadar bila yang lama dah kotoq,,,

    ReplyDelete
  6. ade lampu tidur yg kayu tu wani.. leh ar bg..
    xpon bg vase.. tp cam xseswai ar nk post..

    ReplyDelete
  7. kak yan,

    btol jugak tu..cadar..kena serbu jusco ni..jusco slalu ada cadar cantik2..

    ReplyDelete
  8. mikichann,

    ade eh? nak kena p survey kat kdai ni..itula, nak post je, so preferably bukan barang berkaca la huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...