Thursday, December 10, 2009

To Lumut I'm Off......


Rindu Congek T_T
(saje nak glemerkan dia :D)

Tomorrow cuti! Weee...orang yang keje kat Selangor jela cuti kan..
I'm off to Lumut tomorrow morning. Cuti-cuti bersama my family. Thanks to mypumpkin yang dah book hotel untuk kitorang. And thanks jugak sebab amik cuti esok untuk luangkan masa bersama aku & family.. Tskk sangat terharu! Luv u sayang =)

Tak sabar nak mandi laut!

**************

Aksi apekah dalam entry bawah ni?
Balik dari cuti nanti aku bagitau ye..

Take care all!~

16 comments:

  1. cuti elok2 jgn sampai ber'mc' hehe

    ReplyDelete
  2. congek!!! saje tuan ko nak bg jeles kat aku!!
    aduhai...

    hati2 dalam perjalanan!

    t care

    ReplyDelete
  3. jeles weh..jaga diri bebaik..selamat bercuti

    ReplyDelete
  4. jeles nyEr nk itUt...lalallalala


    eppy cuTi...

    ReplyDelete
  5. nak ikuttttttttttt... selamat bercuti eyh..jaga diri :)

    ReplyDelete
  6. p kt teluk batik...duk tepi laut sambil mengdp ke arah laut
    cukup tenang

    ReplyDelete
  7. baru balik dari sana last sunday. rasa mcm nk pegi lagi la...

    ReplyDelete
  8. salam,
    selamat bercuti dan berhati hati di jalan raya, di pantai dan semua2 lah, hahhaahah

    ReplyDelete
  9. Budak kuning,

    adoiyaii..baru ingat nak amik mc esok ehehe

    ReplyDelete
  10. tedi,

    hihihi jangan jeles! next week kamu bleh cuti jugak :D

    ReplyDelete
  11. Solehah,

    eheh jangan jeles...tenkiuuu :D

    ReplyDelete
  12. azman shah,

    2 kali saya ke teluk batik. memang syok habis! :)

    ReplyDelete
  13. kayz,

    bes kan gi sana :) ni pon rasa cam x puas

    ReplyDelete
  14. cikgu zam,

    tenkiuu2, alhamdulillah selamat semuanya ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...