Thursday, December 31, 2009

Ape Ye?

Hari ni broadband good boy! Eh jap, check jantina.. whateverla, good boy ke good girl, aku tak jumpa lak jantina dia katne ehe.. Ape-ape pon, dia sangat baik hari ni.. Smooth jek.. Takde sangkut-sangkut. Mungkin tempat saya online ni banyak line kot.. Hujung katil. Semalam tengah-tengah katil. Aih, memilih tempat pulak dia ye..

Erm, saya selesema.. Lagi? Aduh, kenapala kerap sangat. Saya salahkan aircond bas yang sangat sejuk. Dan saya salahkan Congek yang busuk! Semalam pegang dia, pastu cium-cium perut dia yang gebu tu.. Terus lepas tu hacoom hacoomm.. Sah, salah Congek! Alhamdulillah, dah makan sebijik ubat selesema (baru ye..bukan 2,3 bulan lepas punye stok eheh), dah lega dah.. hingus dah kering! Boleh bernafas dengan lega dan suara juga tidak lagi sengau.

Eh eh.. hari ni dah 31 Disember 2009. Esok dah 1 Januari 2010.. Cepatnye masa berlalu kan... Apela yang aku dah buat selama 12 bulan ni.. Ape?? Ape???


Sedang berfikir...............

6 comments:

  1. hoh x sihat ker???? teruskan berfikir..... untuk 12 bulan yang bakal menanti ni :)

    ReplyDelete
  2. sama la kite amal..sedang mengalami selsemarian..hehehhe

    ReplyDelete
  3. lah.. yg g sium petur congek wekpo?

    ReplyDelete
  4. suehann,

    hak ah, seseme! tapi dah ok dah ni..alhamdulillah.

    hmm xtaula macamana 12 bulan akn dtg ni. moga2 yang baik2 saje..

    ReplyDelete
  5. maryam,

    cepat2 makan ubat..jangan makan ubat yg dah expired ye ehe

    ReplyDelete
  6. tedi,
    perut dia gebuuu! geram nak siumm siumm..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...