Sunday, December 27, 2009

2 Hari Ini

2 hari ni, Jumaat dan Sabtu..keje aku ialah, menemani orang shopping.

Sales 50%, 70%, 80%..

Aduhaii, sakitnye rasa bila tengok sales sana sini tapi aku tak dapat berbelanja walau sedikit pun.

Takpe takpe when January comes, I'll spend like crazy! muahahahha..

First thing in the list is Breathe Right nose strap. Thank you mypumpkin kerana mengingatkan saya supaya membelinya T__T

Actually dah survey kat Watsons. Nak beli tapi agak segan dengan orang ramai. Tunggula bila saya seorang je pelanggan kat dalam  tu, saya beli la huhuhu.. Macam nak beli kondom jek kan muahahhaha...

Ok dah, seblom saya mengarut dengan lebih lanjut, ada baiknya saya tidur dulu..



Baru lepas menonton Titanic. Jadi saya nak mimpi saya jadi Rose, mypumpkin jadi Jack. Oh, how shweett...

And, please Sunday..no more teman-teman orang pegi shopping. If not, I'll go crazy!!!!!!! *_*

4 comments:

  1. ko teman sapa..? sampai hati teman orang tak ajak saya..? T_T

    ReplyDelete
  2. teman adik ngan kakak saye soping huhuhu

    ReplyDelete
  3. sedey la titanic..wlu da berpuluh kali tgk..ishk..

    ReplyDelete
  4. plastique,

    kan kan..sob sob.. i'll never let go..sobsob

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...