Sunday, December 27, 2009

Never Let Me Go..

Semalam tido selepas subuh.
Call mypumpkin to wake him up for subuh.

Sempat bersembang sekejap. Katanya, dia bosan cuti 3 hari. Takde ape nak dibuat.
Dulu dia tak pernah bosan begini sebab dia ada buat part time during weekend. But now dia dah stop. Sebabnya, keje makin banyak. Takut tak boleh commit. And the main reason is actually because dia takut dia kena transfer. T____T

Terus aku terkedu. Tak boleh nak cakap ape. Katanya, dia dah lama kat Lumut. Kemungkinan besar kali ni dia kena transfer. List bulan 10 dah keluar tapi nama dia takde. Tunggu list bulan 4 tahun depan pulak. Aduh, berdebar-debarnya aku rasa..

Kenapa aku yang lebih-lebih pulak ni?

Sebab kalau dia kena transfer, transfer pulak ke tempat lebih jauh (Sabah mungkin?), pasti kami akan lebih jauh terpisah. Oh my! Tak sanggupnye aku...Kalau aku bagitau dia aku tak sanggup, what he will say is, "macamana nak jadi wife navy kalo tak sanggup duduk berjauhan?"

.....................................................

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait

Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you

I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long

So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go

Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it

Hold on to me and, never let me go
Keep breathing

Hold on to me and, never let me go
Keep breathing

19 comments:

  1. hidup ni byk dugaannya..semoga semuanya lancar utk awk ye.. good luck in future..

    ReplyDelete
  2. oh my dear amal..
    jgn le sedeh2..nk wat cmne..tu dh keje die kn..nk xnk, kna le brpisah gak..

    tp slalu semat dlm ati yg prpisahan tu xlama..biar jauh di mata, tp dkt di ati.. :)

    ape pn, shi mmg tabik dgn amal sbb bleh terima die n fhm dgn keje die..wlupn kdg2 emo n mluahkn di blog..menulis blog kn 1 terapi yg baik.. :)

    ape pn, mga lebih tabah bila jd isteri kelak..

    p/s : bila nk kawen ni..???

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hye! plz vote me kat

    http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

    no.3 ANNURAIN tq!

    ReplyDelete
  6. sabar..long distance kapel mmg byk dugaan dan cabaran..tp ada manis yang menanti pasti..chewahh..:-p

    ReplyDelete
  7. sabar menempuh dugaan..

    hope sampai la korg ke singahsana raja sehari..

    ReplyDelete
  8. sharinginfoz,

    tenkiu..saya mmg sbr ni :)

    ReplyDelete
  9. sis maswani,

    btul2, hidup mmg byk dugaan. tanpa dugaan hidup tak bermakna..terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  10. shi,

    thank u..amal sentiasa bersabar..klu tak mana leh tahan smpai dah 2 thn lbh dah ni ehehe..

    mmg amal cuba memahami kerjaya dia..dah mmg mcm tu keje dia kan. klu terpaksa berpisah mata buat sementara waktu nak buat macamana. yg paling pnting x jauh dari hati la kan..

    emosional tu besela, semua pasangan pon ada pasang surut. dah takde tempat lain nak luahkan, blog ni la jadi mangsanya ehehe

    kawen eh? 2010 mungkin? ahaha

    ReplyDelete
  11. JMR,

    amiiinnnn..moga2 cepat2la datang yang manis tu ehehe..

    erm, long distance relationship ni mmg susah! tapi kerna sayang, small matter jelah...ececece... :P

    ReplyDelete
  12. kayz,

    masyehhhh..doa2kan la cepat2 kami naik pelamin nnt ahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...