Tuesday, December 29, 2009

Balik Kelate - Weehuuuuu!~

Nok kecek kelate lah hari ni..doh mugo kawe nak kelik kelate male nih..

(ekeke ni ada yang nak baling kasut kat aku ni kan..)

Ye, tuan tuan dan puan puan, abang abang dan kakak kakak serta adik adik sekalian..

Saya amik cuti 2 hari dan I'm off to my sweet hometown, negeri Cik Siti Wan Kembang (macam aku jugak kembangnyeee..)

Ada sape-sape nak pesan buah tangan dari Kelate?
Budu?
Kain Batik?
Kepok gote?
Nasik kerabu? (Tak bleh tak bleh..nanti sampai KL dah basi)
You name it, I bring it for you..
(Tak baik aku ni kan, memberi harapang palsu kepada korang semua hihihi)

:D


p/s: Saya sekeluarga balik naik bas malam ni. Doakan keselamatan kami ya!

11 comments:

  1. nak pesan kepok lekooo satoOOOOo!!!~ha3

    ReplyDelete
  2. g kelate xmboh mari ganu ke..??
    hehe~

    ReplyDelete
  3. nak kirim kain batik 2-3 helai. x mo yg mahal2.. nak buat basahan jek.
    ini serius..

    nanti aku bank in duit kos + pos !!

    nak kirim makanan nanti susah pulekk..

    jika setuju taip Ya dan emelkan ke
    mylosermind@yahoo.com
    aku menanti persetujuanmu!!

    macehhh!

    ReplyDelete
  4. yana,

    ganu kat manee?kalu stakat besut leh lagi nk g hehehe

    ReplyDelete
  5. tedi,

    serius ke??? nak batik caner?kain sarung batik bese tu eh? ke macamana tu?huhu

    ReplyDelete
  6. solehah,

    kepok gote = kopok lekor

    org kelantan bese panggil kepok gote, ke saya je yg panggil gitu?huhu

    ReplyDelete
  7. selamaT pulaNg ke Kg...



    hati2 di jln raye.....






    kita nk cuti2 m'sia ke Penang...lalallalala

    ReplyDelete
  8. sis enasan,

    tenkiuu.ni sedang berholiday di kampung dah ni..
    wah3 beshnye dia g penang..wani x penah gi sana T__T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...