Saturday, April 9, 2011

Potong Stim Betul!~

Assalamualaikum,

Balik dari Alamanda, terus on YM sebab tahu malam-malam cenggini my pumpkin online. Semangat nih..

Bukak YM, tengok dia online. Yaho0o.. pastu sedih tengok status dia..

"Demam seorang diri."

Aduhai sayunya hati baca................

Cepat-cepat buzz dia nak sampaikan isi hati aku setelah membaca status sayu dia tu. Niat di hati nak jiwang-jiwang ar kunun..

Sekali.... ini yang jadi....



Buleh pulak dia sign out???????  Baru nak manja-manja. Potong stim betul!! Ni tak lain tak bukan line Maxis buat hal ni....... Napela line tenet dalam base tu teruk sangat? Kasihanilah kani yang duduk jauh niii.... Sadis!!!!

4 comments:

  1. hahaha..kelakar pun ade tapi kecian betul..

    ReplyDelete
  2. manjeamusyuk
    huhuk memang kecian kannnnn...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...