Friday, April 15, 2011

Have a Great Weekend Eberibadeh! :)

Assalamualaikum and helo helo...

Yeahh harini dah Jumaat. Cepatnyeeeeeeee.. Rasa macam baruu semalam Isnin hikhik..

Mmm harini agak sibuk jugak dekat opis tercenta ni. Aku sibuk buat manual untuk keje-keje seharian aku kat opis. Senang nak bagi kat temp staff rujuk bila cover aku nanti. Wahhhh..aku dah nak berhenti kerja kah? Nehi nehi.. Mana boleh berhenti keje. Berhenti keje kalu, sape nak bayar kete? huwaaaa... And keje kat Lumut pun tak start cari lagi. Mana buleh berhentiiii... Temp staff hanya untuk cover aku time aku cuti panjang nanti. Cuti bersalinkah? muehehehe.. Gile ko kawen pun belum..

Eh susahla nak buat manual ni! Payah rupanya nak explain keje kita dalam ayat.. dalam bentuk patah perkataan. Kang syok je menulis, tapi orang tak paham tak boleh jugak. Kena ada screenshot screenshot biar orang nampak lebih jelas. Tapi entahla. Memang payah! Sakit dah kepala hotak ni dok memikirkan cara nak explain kat orang. Ah lantakla.. Kang tak paham pandai-pandaila solve senirik. Erk boleh tak camtu? hehe.. Kijamnye aku ye.. Kepada temp staff tersebut, nanti aku explain, catatla nota sekali ek? Kekadang ada benda explain dengan mulut baru boleh paham dengan jelas. Kan kan kan.. Moga-moga aku takdela mengajar ajaran sesat kat dia nanti. Naya dia kalo aku salah ajar.. Nak tanya tak boleh pasalnye aku cuti nanti aku nak off handphone! Hahaha gile kejammmm...

Mmm.. my pumpkin dalam perjalanan ke Putrajaya sekarang. First time dia drive dari Lumut ke sini. Biasanya dia naik bas jek.. Tapi disebabkan datang untuk membeli belah, terpaksala drive. Takkan nak angkut barang-barang tu dengan bas kot? Lagipun nak kenal-kenal jalan. Esok kawin (esok??!!) senang nak ulang alik dari Lumut-Putrajaya every weekend. Tho aku rasa aku yang kena ulang alik Putrajaya-Lumut nanti hohoho.. Ape-ape jelah. My pumpkin, drive safely! Sila jangan memecut! Kena saman bayar sendiri! Jumpa nanti! :)

Erm aku rindu adik aku laaaaa.. Dia deactivate facebook dia. Ni mesti kes nak final exam nih hehe.. Bagos-bagos.. Selamat berfinal exam adikku yang busuk. See you next week! :)

Gambar hiasan

Semalam my pumpkin cakap adik aku call dia. Hamboiiiii... belum pape dah ada skandalos dengan bakal abang ipar yeee.. Dahle tak pernah nak call aku. Kalo call pun kalut je nak hang up sebab takut kredit abes or masa tengah syok bergosip tu bf dia call. Huh.. siap u laling, I smack down u nanti! :P

Cis panjangnya aku merepek. Korang tak nak baca pun takpe, baca yang ni je:


HAVE A NICE WEEEKEND!
ENJOY YOUR QUALITY TIME WITH FAMILY!
JANGAN NAKAL-NAKAL!


I may not have time to blogwalking/jogging and updating my blog this weekend. Sebabnye busy bercinta (muahaha) and broadband dah exceed limit (benci!). See ya on Monday. Korang bacala entry yang ni ulang-ulang kali sampai boleh hafal setiap patah perkataan k ehehe..

LoLo,
Yours truly :)

2 comments:

  1. bestlah sapa2 yg cuti esok....kena keje...boring betul..

    ReplyDelete
  2. haha...samela aku pon,bos soh wat buku log,catit sume keje yg kite wat,mslhnye... aku wat keje ikhlas,smp kdg2 aku xtau keje tu mmg keje aku ke bukan,org mintak tlg,aku wat,tlg tu tlg ni aku wat,kecuali kat org yg poyo,bile die mintak tlg je aku ckp "ni bukan keje sy", jahat x? haha...lgpn kdg diorg mintak tlg bnd2 remeh, cam membazir dakwat je aku nk tulis...kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...