Wednesday, April 13, 2011

Saya Nak Tiru Kristine Hermosa


.. pakai sneakers masa kawin ..


Kristine Hermosa yang cantek!

Bayangkanla.. pakai dress cantik-cantik.. bersongket bagai.. tetiba kat bawah pakai sneakers hihihi.. Macam si Kristine ni xpela... wedding gown meleret-leret. Tak nampakla sneakers kat kaki tuh..


See see gown meleret.. Mana nampak sneakers. Aku mana leh pakai gown meleret camni.
Kang terseret taik kucing sekali muaha

But I may consider wearing sneakers like her (serious arr?).. sebab kaki masih sakit lagi laaa. Macamana nak pakai heels during my wedding? Huwaaaa... Ada orang kata, inilah alasannya nak suruh husband dukung naik pelamin huahuahua.. Larat kerrr my pumpkin yang kurus itu nak angkat aku yang gemok lagi berat ini? muahahaha...

But anyway, Kristine Hermosa sangat beautiful! Berseri-seri je muka masa kawin wah wah.. Dia pakai susuk kah? Hehehe.. Erm husband pun hemsem gak. Especially pakai baju putih kan. Nampak smart dan kemas. Huh ni tak sabo nak tengok my pumpkin pakai baju putih gak ni. Aku sukeeee :D

Ce tengok video kawin Kristine & Oyo nih. I adore very much! Sangat cantik okay. Nampak sweet, nampak happy je dorang. Gila-gila pun ye jugak. Tak penah dibuat orang, pakai wedding gown santek-santek, tetiba pakai sneakers. Memang lain daripada yang lain :)





8 comments:

  1. dia dh kawin ke..dgn org lain...

    ReplyDelete
  2. zura
    dulu dia dengan diether ocampo yg jadi leo dalam cite ape tu, sanay wala ng wakas eh? pastu dah divorce.. kawin ngan oyo ni pulak :)

    ReplyDelete
  3. boleh cuba untuk kelainan. huhu

    ReplyDelete
  4. haa dia memang cantik sgt2 .. akak rajin gak tgk time dia berlakon tuu .. skrg x dahh huhuh x sempat

    dia kawin ngan ocompo dulu kan .. divorce dan kawin layioe lah nie .. ermm x perlahh org cantik .. body punn x jejas .. ekekke

    bab kasut dik kan .. kaki ayam punn x kesah dikkk ekekekke

    ReplyDelete
  5. cikgu den
    hehe buleh la kan. baru orang terpegun tengok hihih..

    velasrizal
    memang comel benar-benar dia ni!

    ieda
    dulu kan mmg banyak cerita dia berlakon. pangako sa yo, sanay wala.. skarang ada lagi ke dalam tv? dah xde dah kot. sy mmg minat dia hehe.. dulu dgn diether ocampo tu pun cute je dia. dengan oyo ni pun nampak sweet :)

    haha kaki ayam ehh.. kang keluar dalam berita, pengantin berkaki ayam ehehe

    ReplyDelete
  6. skang ni ada kat astro bella..destined heart..tengok lah dia dgn jerich rosales..best cita ni.

    ReplyDelete
  7. anonymous
    itulah, ada nampak advert. malangnye rumah saya xde astro bella :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...