Wednesday, April 27, 2011

Hari TLDM Ke-77

Assalamualaikum,

Hari ni, 27 April 2011, genap 77 tahun Tentera Laut Diraja Malaysia ditubuhkan.

Nak tahu lebih lanjut tentang TLDM - bila dan di mana ditubuhkan, kepakaran yang mereka ada, aset-aset TLDM, bolehla jenguk Wikipedia ni. Macam-macam informasi ada :)


Aku dari dulu suka dengan Navy ni ehehe.. Suka tengok dorang pakai uniform putih, segak bergaya. Even yang jaga gate tu je pun hensem tau hihih.. Nampak kemas la.. Masa kat UPM selalu jugak usha usha budak navy dari kossas. Peh cair! My pumpkin, jangan marah, that was before I met you eheh.. Mungkin jodohla kot, terjatuh chenta dengan my pumpkin yang juga seorang Tentera Laut Diraja Malaysia. 

Natijahnya orang yang keje pakai uniform ni, dia sentiasa kemas. Tu yang aku suka. Even aku jatuh cinta dengan my pumpkin pun sebab masa first time jumpa dulu dia pakai t shirt putih je and he looked so smart & handsome! Kihkih.. terus tangkap cintan I tell you *gedis*

Selamat menyambut hari ulangtahun ke 77 buat semua anggota Tentera Laut Diraja Malaysia tak kira di mana pun anda berada.

Juga buat my beloved pumpkin, happy navy day dear! :)

3 comments:

  1. drg nmpak smart sbb disiplin kuat..hehe..

    wani nti bg alamat n no phone kat z2007_jc@yahoo.com.my tau..

    ReplyDelete
  2. smart...
    nsem...
    bdisiplin...
    n da juga yg playboy....hu3...beware.tapi xsemua.
    :)

    ReplyDelete
  3. zura
    agaknyela kot. sebab dah diajar berpakaian kemas kan. tu yg terbawak-bawak walaupun kat luar kem :)

    nor suhaiza
    kihkihkih yang part playboy tu selalu jugak dengar. kita mintak yang baik2 jela kan ehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...