Monday, April 11, 2011

Bukan Video Lucah

Assalamualaikum,

Malam-malam begini kebosanan pulak rasanya. My pumpkin mengaji malam ni (Alhamdulillah.. sejuk hati dapat tau bf saye malam-malam ada kelas mengaji :D). Jadi saya pun pandai-pandaile jaga diri menghilangkan rasa boring sementara dia mengaji tuh.

Bukak You Tube. Ada kawan dekat opis bagi idea. "Alah, ko taip je pape kat search tu. Nanti macam-macam video keluar.." Aku nak ikut tips dia. Mula-mula aku taip jatuh. Hahaha macam-macam video jatuh keluar. Paling best tengok model jatuh kat runway. Gile malu wehh.... Then aku taip bosan. Yela, sebab bosan kan.. Keluarla macam-macam video yang menggelikan hati yang boleh menghilangkan bosan. Aku ketawa gila-gila tengok video yang ni muahahahahahaha...


Korang gelak tak??? Tak gelak? Memangle korang abnormal huhuhuhuh...

Then, blinggggg... mata bersinar-sinar tengok playlist kat sebelah. "Ini bukan lukisan lucah.. tengok sampai habis ye..." Wahhh ada perkataan lucah terus bersinar-sinar mata. Memanco-manco cahaya haha.. Astaghfirullahlazimmm... Takdenyela niat aku nak tengok benda tu sebab ada perkataan lucah tu. Tak bahek tau tengok benda-benda gitu. Sakit mata kang ketumbit. Dahle nak kawin dah ni hohohoh... Aku nak tengok sebab aku nak tengok kekreatifan orang yang melukis tuh. Dan aku memang tak silapla. Orang tu memang kreatif abes! Pandai gila melukis! And and.. dia left-handed. Wah kagom! Aku suke aku suke..

Korang tengokla sendiri. Pasti kagum tak berkelip mata! Fikiran kasi straight ye. Jangan bengkang bengkok...


Amacam? Ada rasa kagum?? hehe......

p/s: errr.. ada budak kecik baca blog aku ke? Kang tak pasal-pasal ada yang gi tanya mak bapak, lucah tu hape hohohoho... Tak pasal-pasal gak aku kena bantai ngan mak bapak dorang huhuhu

2 comments:

  1. tp video no 2 tue mmg kreatif..tgk bkn sbb lucah ke mende tp sbb kekreatifan org tue melukis...

    tp video first tue mmg lawak...

    ReplyDelete
  2. zura
    ye betul betul.. terima kasih sebab bersetuju dengan saya ehehe.. memang pandai dia melukis kan :)

    haha vid first mmg terbahak-bahakla gelak hihihih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...