Saturday, April 30, 2011

What's Up With My April Planning

Assalamualaikum,

time flies!

Oh my oh my, esok dah nak masuk May! *gulp*

April planning:

  1. 3 April: Wedding Nisa di Kajang (coursemate BSAS UPM)
  2. 9 - 10 April: Shopping barang hantaran.
  3. 21 - 26 April cuti: Balik kampung to settle few things:
  • HIV test
  • Fitting baju (hopefully muatla huhu)
  • Tempah kad jemputan for both sides
  • Survey door gift and deco for mini pelamin (akad nikah) & bilik pengantin
  • Jumpa photographer to show around the house

1. Done. Read this: Nisa's Wedding
2. Done. Tapi bukan dari 9-10 April. Tapi dari 15-16 April. Read this: Great Weekend
3. Done. Selamat pergi dan balik. Cuak jugak sorang-sorang tapi, kena la belajar hidup independent kan? Read this: Cerita di Kampung
  • HIV test - Done. Buat di Klinik Kesihatan Wakaf Che Yeh. Jumpa HA yang lucu eheh..
  • Fitting baju - Done. Muat alhamdulillah. Tho aku still rasa nak kena kurus lagi. Sebulan lagi ni. Sempat ke? huhu.. Sambar another baju jugak untuk 2nd persalinan. But my pumpkin kinda disagree with the colour of the dress *sobs*
  • Tempah kad jemputan - Done. Buat dekat Wakaf Che Yeh jugak sebab dekat dengan rumah. Tempah pun tak banyak sebab jemputan tak ramai. Kad simple sangat. Takde gambar kitorang ape sume. Orang letak gambar tunang, kitorang tak tunang pun lagi hihi.. Merisik hari tu pun takde gambar kitorang berdua. Colour kad pulak dipilih oleh daddy tercinta :)
  • Survey door gift & deco - Not Done. Errr.. yang ni aku serah 100% kat mummy. Biarlah mak yang tentukan ape dia nak bagi kat orang. Aku tak kisah pun huhuh.. But my friends, please do not expect me to give some expensive things sebab aku tak punya budget yang mencukupi huhuh... Door gift biasa-biasa saja tapi insyaallah cukup sebagai tanda terima kasih kami kepada kalian kerana sudi hadir, insyaallah :) As for the deco, ermmm... yang ni a week before majlis baru nak pikir kot muahaha.. marilah kita berkelam kabut di minit-minit terakhir.
  • Jumpa photographer - Not Done. Aku lupa! kihkihkih.. Takpela, seminggu sebelum majlis sempat lagi kot ehehehehe

 Planning korang ape cite? On track tak? 
:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...