Tuesday, April 26, 2011

Pertunangan Ashraf Muslim & Dayana Lokman

Assalamualaikum,



Dua tiga hari ni orang sibuk dok bercakap tentang majlis pertunangan Ustaz Amirul kita ni ataupun nama sebenarnya, Ashraf Muslim. Aku takdela amik pot sangat sebab tak minat sangat ehehe.. Tapi sukela tengok Acap ni, sejukkk mata memandang orang kata :P

Katanya ada siaran langsung dalam TV9 eh majlis dia? Aku sibuk dua tiga hari ni, tak sempat le nak menjenguk tv. Kalau tv on pun, Astro Ceria la. Budak-budak conquer. Gambar-gambar sekitar majlis pun aku tak tengok. Malas nak google boogle.

Tapi alkisahnya, semalam aku bukak facebook. Eh ramaila yang dok sharing is caring video majlis pertunangan si Acap ni. Ramai dok puji-puji. Memandangkan line internet agak memberangsangkan, aku pon tengokla jugak.

Silalah tengok di


Apa pandangan korang?

Pandangan aku...... grandnye! Dah macam kawin dahh ehehehe... Takpelah mereka orang-orang mampu. Jangan nanti orang-orang yang tak mampu macam aku ni berangan melebih-lebih nak ikut dorang. *memang dah berangan dah pon* Berangan saje takpe. Jangan buat tak sedar diri kuar belanja beribu-ribu, pinjam sana pinjam sini sebab nak buat majlis grand macam Ashraf Muslim ehehe..  Dia takpela banyak duit.

Apa-apa pun, bersederhana tu lebih baik. Kan kan kan?

Lagi gambar tunang Ashraf Muslim di Beautiful Nara.

1 comment:

  1. biar nmpk simple tapi meriah..hu3...
    cukup skadr mengikut adt yg tdk menyalahi hukum agama....
    xslh nk berangan...
    ne tau angan2 jd kenyataan...
    hik3...
    salam kenal....
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...