Monday, April 11, 2011

Video: Soley Soley Hantu Kak Limah

Assalamualaikum,

Aku nak tempek video Abi Hurairah dengan Usop Wilcha nyanyi lagu Soley Soley dalam cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah kat blog masyam ni. Pasalnya anak buah aku si Khaleeda Hanin suka benarrr dengan lagu ni. Hari-hari dok request nak dengar. Macam la aku deejay radio nak request request lagu ehehe...

Selalu wat donno jek dengan permintaan dia. Harini baek hatila pulak cari video ni dalam You Tube. Nak senang tempek aje kat sini. Kang dia request nak dengar lagi, suh dia bukak blog aku dengar sendiri. Sekurang-kurangnya ada la yang mengklik blog ni. Nak nak lak time tu ada iklan muahahaha.. Baek tak planning?

Nah.. dipersilakan tengok dan dengar sampai pengsan ye Cik Hanin :)


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...