Friday, April 1, 2011

Xie Xie Nuffnang :)

Assalamualaikum,

I know I may sound a bit jakun/outdated in this entry.. But aku nak share jugakla dengan korang-korang semua eheh..

I jakun sebab Blog busuk aku ni dah dapat buffered earning dari Nuffnang :D (Senyum sampai side burn)..

Yelah, aku kan boleh consider newbies lagi dalam Nuffnang ni. Blogging dah lama tapi baru reti nak berjinak :) Dulu selalu tertanya-tanya macamanala orang boleh dapat BE nih.. aku punya takde pon sobsob.. Bila dah nampak sendiri ni barula rasa cam nak melompat-lompat kegembiraan. Oh so jakunla me! Atau, "daghak" ore Kelate kata ehehehe...

Thanks Nuffnang & advertisers yang sudi mengiklankan kempen dorang kat blog busuk aku nih.

Thanks jugak kepada yang sudi visit my blog. Nothing interesting here, just a notes on what's been happening to me, around me and other BORING stuff. But, zillion thank yous for dropping by :)


Tak banyak, tapi okla tu. Better than nothing kan?
Alhamdulillah, rezeki ni :)


6 comments:

  1. wow byklah tue wani..tp AWAS..kena jaga betul2 itu BE..nti dia merajuk...

    ReplyDelete
  2. zura,
    banyak ape.. sikit je ni compared dengan blogger tegar yang lain. haa BE pun pandai merajuk ke huhu

    mamahanim,
    ishhh..seganla ngan akak. akak lagi byk. sekali cash out dah ribu2. saya nak cashout pun xleh lagi ahaha

    sharinginfoz
    sikit aje tuh.. terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  3. thniah...sy pun 1st time dpt excited giler... klik2 you nuffnang...

    ReplyDelete
  4. ms serry
    hehe itule pasal kan. excited gile rasa ehehe.. tq tq.. shall do the same to you. keep on blogging! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...