Saturday, April 30, 2011

Beckhams at Royal Wedding

Assalamualaikum,

Aku ni boleh dikatakan peminat David Beckham jugakla. Masa muda-muda dulu siap simpan lagi sume artikel atau gambar David Beckham. Lepas dia kawin pon sama. Sebok nak tahu anak dia dah berapa orang, nama apa, Victoria pakai ape, etc etc.. Tapi tabloid kat UK ni kan, benci betul dengan dorang berdua. Aku pon tak paham kenapa...... Latest, kalo korang google la news pasal Beckham at Royal Wedding, banyak komen pedas yang wartawan bagi. 

Antaranya pasal baju Victoria yang konon tak sesuai dengan majlis kawin. Dorang kata Victoria pakai macam nak pegi funeral. Huu kejam. Pastu kasut dia tinggi sangat, bahaya untuk keselamatan baby dalam perut -  yang ni aku agree la, you shouldn't wear high heels masa pregnant! Buatnye tersadung, tergolek. Ish sian baby lam perut. Tapi celebrity ni besela, dorang dah biasa pakai high heels. Pregnant tak pregnant pedulik..

Then pasal David Beckham yang tersalah pakai pingat di sebelah kanan. Sepatutnya pakai sebelah kiri. Alah, dia tak tau, asal nak kutuk-kutuk plak. Tegur jela huhuhu... 

Orang famous macam ni la.. Kesalahan mungkin kecik je or maybe not wrong at all, but people make big fuss of it... Citpooodahhhh, macam ko bagus sangat
Tow diaa.. die hard fan of Beckhams dah marah hahaha..
Pape jela korang, layan aje gambar yang saya cedok dari internet ni






peh tinggi gile!
Mula-mula Beckham pakai pingat belah kanan
Pastu kena tego dengan Guard, terus tukar belah kiri
Ini baru betul! :)



Gambar-gambar dan berita diambil dari sini -

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1381834/Royal-Wedding-Victoria-Beckham-wears-minimalistic-navy-Royal-Wedding.html

3 comments:

  1. gilernye tinggi kasut victoria tue..xterpelecok ke..??eee...serun..

    ReplyDelete
  2. nor suhaiza
    tahuuu xpe... dah banyak kedut2 di muka ehehe

    zura
    kan kan.. saya tgk pn gerun..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...