Tuesday, July 14, 2009

Chocolates Craving - Help me!!!!!


They are sinfully delicious.... mmmmmmm yummyyyyy.....


I watched this awesome movie, and guess what, now, I am so00ooo into chocolate!!!!!
Best woo this movie. You guys should watch. After that for sure tergila-gilakan chocolate like I am now. In fact, masa tengok movie ni, aku telan air liur je tengok dorang makan huhuhu..








mmm my favourite.....




ahhhh..I'm drooling!!


HELP ME PLEASE..... give me chocolat!!!!!!!!!!!!

13 comments:

  1. ces~

    tersembur2 air liur haku ni

    ReplyDelete
  2. cik Wani...
    Hi...teropen page awak....
    Heheheheh, sy suka movie ni jg...

    ReplyDelete
  3. eh ehhh cik Linie....
    bes kan movie ini! nak tgk lagi nnt :D

    ReplyDelete
  4. out of topic--> oh patut la dah lame xdtg blog bro ek.. rupanya menunggu entry nie ek...

    ReplyDelete
  5. out lagi--> ops..!! menjadi silent reader dah die ek.. tue la susah beno nk nmpk die tglkan jejak kat blog bro nie kan huhuhu....

    sergah je.. terkejut bro masih etrkawal huhuhu..

    la terbukak jugak ke... kan bro dah pesan if iman xkuat jgn bukak...degil la budk comey nie.. meh bro babap nk x??

    ReplyDelete
  6. wah besh...sdap tau mkn coklat..


    kiter pon suka mkn choc ..nnti kita jjln cari choc kat putrajaYa nk???..ehehhe

    ReplyDelete
  7. lemonade~
    sedapppppp....kne plak kalo gigit2 ceklat tu ada stroberi kat dalam ohhhhhhhhh..........

    ReplyDelete
  8. sis enasan,
    memang besh kakkkkk..tp sy smpai skang x makan2 lagi neh...mengidam ni......

    aii akak ni, asyik ajak makan kat Putrajaya je....bilenye kak???

    ReplyDelete
  9. arggghh... xterkejut pun (sebab bro bace dalm nada bersahaja)

    oh tertengok gak ek.. xpe.. bro fhm he...23x kamu kan masih budak2 mmg sifat ingin tahu teu kuat..tp dah xde pe2 dah dlm tue.. owner dah delete dah gmbr2 yg menarik dalm tue he..23x

    entah la.. mybe dorg nie nmpk macho n segak kot..tue yg dorg xtahan....

    ReplyDelete
  10. wawa..amal.................sedapnye coklat..nk jugak!! haha.. :)
    rendu amal ni!

    ReplyDelete
  11. shi! mis u dear :D
    sedap kan??tgh ngidamm nehhh....huwaaaaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...