Saturday, March 26, 2011

Ada Orang Lain Sama Seksi Dengan Meira Liyana

Assalamualaikum,

Aktiviti hujung minggu yang sangat tidak berfaedah - terjah blog gosip!

Hot story sekarang ialah pasal si budak baru lepas amik result SPM the so called Miera Liyana. Who is she ah? Dia berlakon cerita ape ye? Sori, macik tak kenal sangat. Or maybe penah tengok dia berlakon but never noticed? 

Whatever it is dia sangatla famous amos sekarang for wearing a sexy dress during Malam Rafflesia ABPBH. Dan juga famous dengan kenyataan yang dia keluarkan regarding her appearance that night.. Ape-ape jelah. 

Seksi kerr.. Seksila bagi orang Melayu/Islam yang sewajibnya memakai pakaian yang menutup aurat.
One thing yang menjadi tanda tanya pada saya ye, apakah benda yang terkeluar sikit dari baju dia tu (bulatan merah)?
Adakah itu breast pad? Hoho ingat ibu yang breast feed baby je pakai breast pad ehehe..
Jangan marah noo.
Saya tak reti dunia pesen sekarang :D

Jalan-jalan lagi dalam laman gosip tu.. terjumpa pula entry with pictures other celebrities yang turut memeriahkan malam gila gala tu. Humangaih.. ada sorang lagi yang seksi tak hengat. Kenapa dia tak jadi limelight pulak kan? Ke pada pandangan orang lain dia tak seksi? Pada pandangan aku je dia nampak seksi? Anda judge la sendiri...

Yang kat bawah mungkin tertutup. Tapi yang kat atas tuuuuuu..
Tak seksi eh camni?


Donno lah. Saya orang kampung. Saya tak reti fesyen orang bandar.....



Sumber gambar seksi: http://beautifulnara.com

6 comments:

  1. mama hanim,
    memang seksa. sampai nak terkeluar haa buah dada huhuhu.. taula besar. cup d huhuhu

    ReplyDelete
  2. artis sume nk seksi..kalau xseksi xglemer kot..

    ReplyDelete
  3. zura
    ye betol! semalam tengok harian metro, ada artis dinobatkan sebagai artis paling seksi. nak tahula ape perasaan dia. rasa bangga atau hina? hmmm

    ReplyDelete
  4. ish hampa nie x abis2 dok ktuk orang,lain kali kutuk ar lagi . . . .

    ReplyDelete
  5. hafiz,
    ni bukan mengutuk, ni namanya menyampaikan rasa ketidaksenangan hati heheh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...