Thursday, May 5, 2011

Semoga Berjaya My Pumpkin! (^_^)

Assalamualaikum,

Special wish to my beloved pumpkin yang akan menjalani temuduga kenaikan pangkat pagi ni. Semoga semuanya berjalan lancar dan semoga beliau dapat menjawab semua soalan yang ditanya panel-panel penemuduga dengan baik. Insyaallah. 

hihi.. aku kan suke letak gambar my pumpkin gambar yang blur blur

Orang kata, bila kita ada niat nak kawin, rezeki pun murah. Benar jugak kata orang tu. Alhamdulillah my pumpkin dapat offer ni few months after kitorang plan nak mendirikan rumah tangga. Walhal dia baru jugak naik pangkat pada jawatan yang dia pegang sekarang.. Tetiba naik nama untuk temuduga kenaikan pangkat seterusnya. Rezeki Allah nak bagi. Alhamdulillah. Semoga beliau berjaya!

Doa sayang sentiasa mengiringi abang :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...