Friday, May 27, 2011

Geli-geli Dalam Perut

Assalamualaikum,

Haa suspension nya tajuk hehe.. Bese yang geli-geli dalam perut ni ibu-ibu mengandong je. Tapi aku nih kahwin pon belum. Macamana dah boleh geli-geli dah nih? Jeng jeng jenggg.. Saya pun mengandong gak ni. Mengandong ulat beluncas yang dah jadi kepompong pastu dah jadi rama-rama dah. Jadi ada butterfly in my stomach. Err tak paham gak? Aku nebes la.. nebes! Sebab......


Arghhh.. nebes!

Tak lama dah ni.. and I still have things that are not settle yet.

Mari kita lihat senarainya:

1. Veil (untuk akad nikah & persalinan no 2) - sewa atau beli? hmm..

2. Tudung (untuk akad nikah & majlis - persalinan 1 & 2) - Yang akad nikah pastinya aku beli. Yang majlis tu tak sure nak sewa tak. Cos tudung sewa sume tudung awning tu. And I don't like! Tak sesuai kot dengan bentuk muka aku huhu..

3. Deco mini pelamin & bilik pengantin
- Design tak confirm lagi
- Flowers (belum beli)
- Curtain (Done)

4. Shoes - sewa atau beli? Urghh malasnye nak beli baru! (Tak cukup duit sebenarnye wuwuwu)

5. Door gifts - Thank you card. Belum Print.

6. Hantaran +__+  - Tak reti nak buat. Tak kretip huhu..
- Flowers & ribbons (belum beli)

7. Kemas & hias rumah

8. Hand bouquet akad nikah  - sewa atau beli?

9. Karpet untuk groom & tilam untuk bride duduk masa akad nikah  - err karpet mak beli, tilam, guna tilam baby jek nanti kihkih


Peh banyak nye tak settle lagi. And I only have 1 week to go. *Pengsan* Sempat tak??????

Korang doa-doakanla sumenye berjalan lancar hokkay?


*Blog ni lama-lama dah macam blog bride to be dah ehehe*

3 comments:

  1. sempt tu..
    t kna da org tolong sama la...
    kalo wt sorg2 mau pengsan...

    ReplyDelete
  2. selamat pngantin baru ye wani....sori sesangat maybe tak bkesempatan pegi... apapun, aku doakan yg terbaik utk ko n psgn. amin :)

    ReplyDelete
  3. SELAMAT PENGANTIN BARU..SEMOGA PERKAHWINAN INI BAHAGIA SAMPAI KE SYURGA...SEMOGA ALLAH MEMUDAHKAN SEGALA URUSAN :)AMIN

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...