Wednesday, May 4, 2011

Membesar Bagai Johan

Assalamualaikum,

Adik aku kann.. suka kan... buat aku jelessssss... Mentang-mentang dia cuti sem sekarang. Dia dok umah, dia leh main ngan haiwan-haiwan berbulu tu sesuka hati. Lepas tu lagi, mentang-mentang dia ada henpon berkamera, dia hamik gambar haiwan-haiwan berbulu pastu post dalam Facebook pastu tag aku. Nak suruh aku jeles la tuhh!!!!

Takpela.. sekurang-kurangnya aku leh save picture then post kat blog ni pulak *lalalalala*

Ini gambar 3 ekor anak motam yang sudah membesar bagai johan... 6 May ni genaplah dorang berusia 2 bulan.











3 comments:

  1. eeee....tomeynye....nk picit2 boleh..??

    ReplyDelete
  2. zura,
    hahaha picitlaaa...

    nuriz
    memang comel! kecik lagi ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...