Thursday, May 12, 2011

Semalam Sedih, Harini Saya Cuba Untuk Gembira

Assalamualaikum,

Erm, semalam emosi kurang stabil. Menangis tanpa henti. Tersedu-sedu macam budak kecik. Saya tak malu untuk menangis. That's how I let go of my sadness. Aku sedih. Sedih bila rasa diri ni macam beban pada orang lain. Sedih bila rasa pertolongan yang dipinta bagaikan satu perkara yang amat berat untuk dilaksanakan sehingga buat orang rasa terbeban. Saya mohon ampun pada orang-orang tersebut. Silap saya sendiri. Menganggap orang lain seperti diri saya. Membantu orang tanpa ada rasa terbeban. I have learned my lesson well. I won't ask for your help anymore. Saya tak akan menyusahkan awak lagi. 

*Dugaan nak kawin. Sangat menyakitkan. Ya Allah, Kau kuatkanlah hati hambaMu yang sangat lemah ini*

Dah dahla sedih. Tak cool kan kalau sedih-sedih :) 

Semalam pinjam hp office mate nak amik gambar dengan hadiah yang Zura bagi tempoh hari. Rasa tak syok tak share kat blog ehehe.. Terima kasih ye Zura. Cantik sangat. First time ni dapat hadiah dari fellow blogger :)

Cantek kannnnnn... Ada gitar-gitar lagi.
Saya suke! Aku letak kat atas meja opis :)
Saya yang gumuk lagi sehat walafiat! hehe

Terima kasih sekali lagi Zura. You made my day :)

Terima kasih jugak kepada kawan-kawan lain yang menyinggah and komen kat update sebelum ni. Aku tak sempat lagi nak blogwalk kat blog kawan-kawan. Dah ketinggalan banyak cerita ni. Well, dekat ofis takleh nak blogging dah. Dengan aku sekarang ada budak yang nak ganti aku time cuti nanti. So taklehla tunjuk aku selalu blogging ngan main facebook kat opis kan muahahaha.. Then kat rumah, line Maxis Broadband macam harem. Sedih betul! Sabar ajelah. So friends, I'll catch up with you later. Thanks for dropping by and saying hello to me :)

Anda anda semua, inspirasi untuk saya terus menaip! Dan anda-anda semualah yang selalu buat saya rasa gembira! :)

Selamat malam uols.

3 comments:

  1. bkl pengantin dop molek la sedey2...
    hik3...
    sabar yer...
    ingt kek abe navy jah...
    hik3..
    ntah pape kan saya ckp klntan..
    mrosakkan bhasa je..
    ngeeee~~~~

    ReplyDelete
  2. Cantik kan adiah dari Zura.. MJ pun dapat gak guitar nieh :)

    ReplyDelete
  3. myra jay
    memang cantik. saya suka sangat :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...