Thursday, March 12, 2009

Tahniah Adila Amilin!!!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...


Hari ini dengan rasminya keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2008 dikeluarkan..Sure ramai budak SPM thn lepas berdebar2 kan dan mungkin debaran tu dah hilang sebab dah tau result..

Adik aku (namanya tertera di atas) adalah salah seorang yang berdebar2 (semenjak sehari lps abis exam lg) dan sekarang sudah hilang mungkin debaran dia...


Nak tauu..Makcik ni semalam punyela takut, siap call aku,nanges2 (manja sungguhhh...) hehe..

(Ni kalo dia tau aku ngate dia ni, nahas akuu hehe..)


Dan apakah keputusannyeeee??????


Dia memperolehi, 2 A1, 2 A2, 2 B3, 2 B4 dan 1 C6 (Overallnye, 4A, 4B dan 1C lah..)


Wah, terkejut jugak aku ehehe...Dia sangat hebat (tengok kakak dia la kn hekkhekk)..

Result dia mungkin dipandang sebagai xseberapa..x cemerlang mungkin bagi sesetengah orang. Tapi aku cukup bangga dengan dia. Aku tahu setakat mana kemampuan dia..Aku tahu apa yang dia perolehi ni sudah lebih daripada kemampuan dia..Dia tahu dia lemah, jadi dia berusaha bersungguh2. Aku tengok sendiri macamana dia berusaha..Dan inilah hasil usaha dia. AKU SANGAT BANGGA DENGAN DIA...

Org kata kami kembar, kembar siang dan malam (if u get what i mean) hihi



--- amal:

Laling,

You have done the best and what you get today is actually beyond your own expectations kan?? Xkisahla ada certain subject u think u should get better. Yang penting, Laling dah wat yg terbaik dulu dan inilah hasilnya, baekk punyeeee...I am soo proud of you... (Terima kasih kerana mencontohi Kak Wani..wahhhh nak jugakkk hahaha)..

---

6 comments:

  1. wow kembar siang malam ek... he..23x kite tahu huhuhu

    ReplyDelete
  2. erm...apsal ek kalau kat shoutout tak klua nama kak yan...blur skit pasal blog ni, heheh, maklum je la, baru belajar.

    result adik tu dah kira bagus pada pandangan kak yan, bukan mudah sebenarnya.

    ramai jugak students sek kak yan dapat a......kagum dgn usaha mereka.

    tahniah utk kembar mu ye....

    ReplyDelete
  3. Framestone,

    Tau ekk..hikhikkk..syyy jgn ckp kt org hehe


    Kak Yan,

    Tak kuar nm kak yan?hmm nape ye..hihi wani ni pon blur2 lg pasal blog ni,hari tu nk ltak shout out ni dkat blog pn tatau hehe nasib ada yg sudi tlg..

    dah kira bagus kan kak yan, bukan ape adik ni sorang yg lemah..dia bukanla pelajar yg cemerlang.duduk kelas pon kelas bese2,so ble dpt result ni mmg mengejutkanla..bangga sgt dgn dia..hopefully,di peringkat lebih tggi nnt,dia akan lebih cemerlang..

    thanx kak yan,nnt wani smpaikan pd dia =)

    ReplyDelete
  4. tengok pun org leh agak he..23x eh mane satu adik nie ek... muke kamu kite xcam sgt lg la

    ReplyDelete
  5. mcm result ak dlu je
    tp ak hanya dpt 3A je..huhu
    5b dan 1c
    dh blh masuk matrik nih

    ReplyDelete
  6. Framestone,

    hahahahahahah....tengok org pon dh leh agak kan haha...ooo, sy yg kiut tu laaa (wekk pasan hehh~)..ys seblah kiri tu saye, yg kanan tu adek =)

    Bedu,

    Adik aku kelas perdagangan la...xleh masuk matrik..tgh pk2 jugak ni ke mana hala tuju dia pasni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...