Wednesday, March 11, 2009

Cuppy Cake Song..

Have you ever heard this song, sang by cute lil girl or boy i dun knowlah..Lagu ni dah lama dah kan, dari dolu2 lagi..Just now, I was browsing dkat You Tube n terjumpala klip lagu ni. One is sang by a cute lil girl (people claimed that she is the original singer - aku stuju!)..Another one is sang by a cute n chubby lil boy. Dengan penuh perasaan dia menyanyikan lagu ni..But then, aku rasa dia cuma miming, tapi ekspresi muka dia memang menjadilaa..You all tengokla sendiri ye, very entertaining n shweetttt...

Ini video klip budak perempuan tu, namanya Amy and aku setuju dialah penyanyi yg sebenarnya, cute sgt3..



Ini pulak video budak laki tu yg aku rs cuma lip synching, tapi memang menjadila..Dia punya expression tu kiuttt hihih...



Ini pulak lirik lagu tersebut..Jum nyanyi same2 =)

You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear
--- amal: Dedikasikan lagu ini kepada Cik Haniban (Dgr je lagu ni, teringat ko, nape tahhh..) ---

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. oo..lagu ni..ade dlm my fon..dpt dari akak..1st time dgr, trus jatuh centa n addicted to this song.. :) wlupn pendek simple, tp xjemu nk dgr..sgt2 comey sore die..ee....geram2...

    p/s : xsabo nk ade ank sndri..ehek.. ;)

    ReplyDelete
  3. Btul2, walaupon pendek n simple tapi sweet kann. kne plak budak cute yg nyanyi..

    p/s:aii x sabar nk ada ank sndiri?suruhla si die masuk minang cpt2 hikhik~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...