Friday, March 13, 2009

FRIDAY BREAKFAST - Credit to Raymond

Today's breakfast, menunya ialah Nasi Goreng Kampung dan sambal belacan pedas menyengat dan juga sandwich sardin...Thanx to Raymond for providing us the breakfast today...aku cukup kenyang, smpai nak lunch pon xlarat..Tapi itu tak bermakna aku xamik lunch hari nii..(mana blehh,alwaniamalini kan ske makan..)..

Takde gmbr untuk post breakfast hari ini sebabnya, xde sape pon yg snap2 picture..mungkin terlalu siokk makan nasi goreng kmpung dgn sambal belashann yg pedass, enak menjilat jari..Aku xsnap2 sbb, satu, ye aku terlalu asyik mengisi perut, dan dua, terlalu banyak yg aku fikirkan hari ini. Terlalu byk benda yg bermain di dalam fikiran aku..Sampaikan nak kuarkan kamera amik gmbr pon lupa..

Ape2pon, perut sy ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasihh kepada incik Raymond selaku pengerusi breakfast kali ini dan x lupa juga kpada incik Jason, kerana belanja perut saya lunch hr ni..yummyyy2..



---amal: Baru sedar, hari ni xkuarkan duit untuk mkn..nasib baekkk,kerna sy mmg xdak duit huahua...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...