Sunday, March 8, 2009

Saturday.Sunday.Monday

Saturday, 7th March 2009



Hari ini Sabtu, aku cuma habiskan masa di rumah (atau lebih tepat lagi di dalam bilik). Mula celik mata pada pukul 10 pagi (itupun mypumpkin yg kejutkan). Masih golek2 atas katil smbil mesej2 dia, smpaila pukul 11, kitorang stop msg, dan akuu...sambung tido balik sampai kul 1 hahahahah...Jangan terkejut,alwaniamalini mmg kuat tido..
Well, tak banyak aktiviti yang aku buat on Saturday. Aku banyak habiskan masa duduk tercongok dpn laptop, melantak, mengunyah dan sewaktu dengannya..kesimpulannya, my Saturday adalah sangat membosankan *sigh*~~

Sunday, 8th March 2009


Pagi2, my sis ajak gi taman dkat ngn PICC. Aku suka taman tu, very quiet (jarang2 ada org) n pemandangan kat situ mmg cantik, mengadap tasik n from far u can see PICC, Hotel Pullmann yg dalam proses pembinaan dan juga Putrajaya Water Sports Centre.

--- Hanin ---


--- Sejuk mata memandang ---

--- Seronok jadi kanak2, bebas berlari ---


Hari ni juga, my friend, Fairuz ( I call her Cayam), mintak tolong aku hantar dia naik bas kat Hentian Duta. Aku on je hehe...By afternoon, aku gi UPM..Pergi awal sket, nak gosip2 ngn member2 dlu (one of my fave past time hikhik)..Kemudian, jam 4 ptg, bergeraklah kami ke detinasi yg ingin dituju (Hentian Duta that is..)..Ini pertama kali aku drive jauh (in case kalo ada org ty)..Nasib baik aku ada co pilot yg baik, yg hebat memberi tunjuk arah (bukan komen cara aku drive) agar tidak sesat (tq Anne! =)..

Walaubagaimanapun, kitorang sesat juga hahaha..Bukan ape, aku terlepas satu exit, tak pasal2 sampai ke mana tah..Luckily xlama sesat tu, pusing2 berjaya jugak jumpa jln keluar, n by 4.45pm, kitorang selamat sampai di Duta (Alhamdulillahh..)..

--- L-R: Ateh, Along, Ucu, Anje, Anne ---

--- Selamat pulang ke kampung yammmm... ---

Cayam punya bas pukul 5.45pm, so kitorang lepak2la dulu kat food court yg ada kat situ. Order 2 Laksa, 1 Soto n 1 bungkus nasi lemak..Kongsi2 makan sampai bersilang2 tangan hehehe.. Dah makan kenyang2, xperasan dah pukul 5.45, n bas Cayam pon sampai...Kitorang hantar dia naik sampai ke tangga hehe..Kami pulang ke UPM dalam pukul 6ptg n selamat sampai (Alhamdulillah..) pada pukul 6.45. Aku lepak2 jap (sambung gusip lalala~~) dan pulang ke Putrajaya sorang2 dkat2 kul 9mlm and guess what..Aku gaduh ngn mypumpkin...So semalam tido dalam tangisan..............


Monday, 9th March 2009

Bangun pukul 1 lagi..Mata dah bengkak macam kena sengat tebuan dah..Bangun, tgk hp dah padam..Bila aku on nak charge, masukla 2,3 msg from mypumpkin, memujuk..terus sejuk hati hehehe...

Then, my sis ajak kuar..Aku polo jeklaa hehehe....gi Mydin, gi Alamanda..
Balik maghrib tadi, n now, aku duduk tercongok lagi dpn laptop..Sambil2 membebel, line tenet ni slow yg amat. Sakit ati akuuuu.....Aihhh, sabar2...


--- ohh..sukanya mereka bergambar dengan Cik Bibab ---


--- Di snap oleh Hanin ---




Hujung minggu yang panjang ini, macam2 yang berlaku...Suka, duka, bosan, macam2..ape2hal pon, i'm glad i have great n beautiful friends and family with me and they sums up my beautiful life..





---amal: Hujung minggu ini menggembirakan serta mencederakan hati ---




2 comments:

  1. wow!! menariknya..
    oo, ur cik bibab tu viva rupanya..
    tak sabar gak ni nak memiliki kete sendiri..
    ko tunggu la wani..
    sypun nak bergaya ngan kete sendiri.. hehe~

    ReplyDelete
  2. Chann~..

    hihi..itulah dia Cik Bibab hehe..
    haa gaji dah masuk kan, ape lagi channnnn....ko blila ni Honda City yg baru..lawaaaa, pehh bergaya abes kalo naik 2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...