Wednesday, March 25, 2009

Kesengalan Di Dalam Kegembiraan

::pumpkin.and.me::


"Abang, hari ni genap 1 tahun 6 bulan kita bersama. Terima kasih bang sebab sentiasa bersama sayang, menyayangi sayang. Sayang sayang abang sangat2.."
Romantik kan aku?Bungee2 kan ayat aku eheheh...
" Ow ye, dah setahun setengah hubungan kita ye. Luv u sayang."
Lelaki.'Romantik'nyeeeeeee.....
"A'ah, dah setahun setengah. Takde ucapan ke?hehehe.."
X malu kan aku hahaha..
"Selamat menyambut ulang tahun ke setahun setengah perhubungan kita hehe, moga kukuh buat selama-lamanya. Luv u sayang"
Tersenyum lebar baca ayat2 mypumpkin nih. Kesian dia dpt awek mcm aku haha
"Kali ni xde tingkatkan prestasi eh?hehe..Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat, aminn..Saayang abang sangat sangat sangat.."
Kalau dulu, dia slalu ckp, tingkatkan prestasi,kali ni xde plak..
"And abang nak anak 4 orang hehe.."
hahahahahah..kesengalan yang nyata...
"Hahahaha...4 je bangg? Sayang nak 5 hehe.."
Dan aku turut menyertai kesengalannya..
"Bleh2, harta tu.."
Itu yang dia selalu ungkapkan pada aku. Aku yakin, he's goin 2 be a great daddy ecehh..
"Nanti kita buat anak ye heheh.."
Itu ungkapan aku. Petanda x sabar nak jadi mak budak hahaha..
---amal: Ada sape2 nak muntah dengan entry kali ini? Silakan2.. --

16 comments:

  1. uweks.. nak muntah.. hehe~
    nice la, n quite sweet ni..

    :)

    kalu la pakweku juga romantis sebegini, mesti aku tak cari lelaki lain.. haha~ <-- bisik hatiku..

    ReplyDelete
  2. Chan~~

    hahahahha....muntah hijau ke muntah kuning tu??hehehe..
    romantik ke dia?xlah sangat hehehe...sy kne ckp baru dia bg ayt bunga2 hehe..

    ReplyDelete
  3. he..23x bro pun mgu nie nk sambut anniversarry entah ke berape entah.. nk manje2 cam nie..ops susah la..bro jrg sangat feeling2 nie

    ReplyDelete
  4. Bro Framestone~~

    selamat menyambut anniversary yg ke brp ntah hehehe...

    haaa, org laki memanggg~~susah dan jarang nak feeling2 hehehe...

    Tu yang bile dpt dgr perkataan romantis (iaitu once in a blue moon hee) rasa cam nak kuar air mata je, terharuuu hahaha..

    ReplyDelete
  5. tp bro keluar ayat2 romantik sure ramai yg cair or terlentuk he..23x sebab mmg susah nk dpt ayat2 romantik dari bro..bukan xnk feeling2..cuma fikiran byk fokus kat tempat len..pe2 pun tgu entry bro pasl tue ek..dlm mgu nie bro keluarkan

    ReplyDelete
  6. Bro Framestone~~

    haha yeke..bahaye tuhh...
    tapi mmg btulla, org laki ni xde masa nak feeling2..
    baiklah bro, cpt post, x sbr nk baca =)

    ReplyDelete
  7. tgu la..tarikh xsampai lg nie uhuhu

    ReplyDelete
  8. hahahaha...baiklahhh..
    gelojoh btul saye ni kan haha

    ReplyDelete
  9. ish die nie..xpe gelojoh2 kat sinie..depan mertua sopan santun sikit ek

    ReplyDelete
  10. owhhh, depan mertua pijak semut pon x mati ni..kaki tu macam di awangan gitu hehe..

    ReplyDelete
  11. incik shahfezee~~

    sy besela, minah bungeee hehe

    p/s tiap kali nk taip nm awk ni kan, msti kne check 2 kali, takut tertinggal huruf 'e' heheh

    ReplyDelete
  12. mertua dok kerajaan langit ke..sampai kaki terasa diawang2an he...23x

    ReplyDelete
  13. bro framestong,

    hahahaha...
    ade2 aje dia nih =P

    ReplyDelete
  14. amal jiwang..
    amal jiwang..
    haha.. :)
    sweet couple..
    mga bhgia hgga ke akhir hayat.. :)

    p/s : ayat 'nak buat anak' tu mmg xbleh blah..haha.. :P

    ReplyDelete
  15. hahah jiwang ke???
    berbunga sket2 je heheh..
    tima kasih shi!! =) =)

    hahahahaha...ee tah sape la kan, gatal tol nk anak hahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...