Sunday, March 15, 2009

Live from Kampung Kota, Kelantan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua =)

Aku kini berada di kampung yang tercinta, bercuti selama 3 hari. Naik bas pukul 9.30mlm semalam dan sampai pada pukul 5.00pg tadi..

Hari ini dalam sejarah, sesampainya di rumah, aku tak tido. Sebaliknya aku tolong2 tengok mak aku wat keje kat dapur (tgk je ye) sambil sembang2. Biasanya kalo dah smpai seblom subuh, aku sure akn tido smpaila ke Zohor. Tapi hari ni, akulah anak dara contoh hihi...

Awal2 pagi, aku bukak laptop, nak test tgk cane line tenet kat umah ni. Aku xmenaruh hrpn tggi speed internet kat kampung ni laju sbb, line Maxis kat umah ni bukan penuh pon. 2, 3 bar je..Celcom pon same..Kakak aku cakap, kekadang Celcom mlm2 xde line (aku stat runsing, cane nk msg2 ngn mypumpkin nehh huhu)..

Berbalik kepada line internet td, huhhhh....(Sila rjuk attachment di bwh knape aku mengeluh).




Punyelaaa slowwwwww.......nk load page pon punyelaa susah..penat aku nk tekan refresh byk2 kali. Nak login YM, harammmm....Gtalk aku pon bape kali tah DC..nk bukak blog,lagilaa..ni nk publish entry ni pn blom tntu dpt nih..Aku agak kuciwa jugak sbb xleh nk baca blog member2 n beberapa blog yg mmg aku suka baca..Sabar jelah aihh~

Ape2hal pon, aku akan cuba menempuhi segala rintangan untuk mengupdate blog tahape2 nih..Dengan sokongan anda semua, saya akan terus berusahaaa!!!!... (Dahh2..dah stat ngarut dah)..

Baiklah, sehingga jumpa lagii......


---amal: nak gi pantai hari ni..tapi hujan xhenti2. macamanakahhh?? hmmphhh..---

6 comments:

  1. wani~

    ada kat kelate ke? hehe~ cuti sekolah gamaknya..

    ReplyDelete
  2. chann~~

    yup, kat kelantan (tapi skang dah balik putrajaya)..

    cuti 2 hari je, xleh cuti byk2, nnt bos rinduu hikhik..

    ReplyDelete
  3. laling..dgr kabar tiada siapa d rumah..dh bgitu tak reti2 nk bertandang ke sini?huahua~

    ReplyDelete
  4. hikhik yamssss...
    ling memang nk ke upm nih hr ni..nk bertemu cik tati..
    insyallah,ling akn ke sana jugak nnt..hehe..nk lepak smpai mlm lahhhh...

    ReplyDelete
  5. ling..
    syedap ye big apple smalam.makaseh.bestnya bila dh bkerjaya.ada fulus buleh soping.huhu.dtg la sni lg ye~

    ReplyDelete
  6. hoho yamm..syame2..
    donut 3 butir jah ponn, bukannye ape hehe..
    hmm..rs mcm ari ni nk g sana lglaaa lalalala~~~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...