Thursday, March 26, 2009

no.more.tiada.lagi

huwaaaaaa.....
internet dah kne block lg..
seblom ni dah kne block, pastu dpt balik..aku igt dia nak kasi can dah kt sume org melayari internet dengan jayanya..
now dah xbleh dah..
ni mesti sebab ada terlampau ramai orang mcm aku kat ofis..
buat kerja2 laghoo hahahha..
adeii sedih2..
so,no more g talk, no more friendster(well i don't really log in into it here),
no more shoutmix kat blog aku nih..nampaknya kat rumah jela bleh..
kat sini, kirim salammm...huwaaaaaaaa......



---amal: *speechless*

15 comments:

  1. bos nak awk jadi pekerja cemerlang. :)

    ReplyDelete
  2. waaa maryam, =,,(
    sy dh mmg sedia ada cemerlang nii hehehe...
    tapi skrg bleh g talk lg ni..kul 10 karang dia block balik (mengikut pengalaman la hehe)..

    ReplyDelete
  3. tp kat entry leh kan he...23x sian die huhu.. rase leh hack balik system ofis kan

    ReplyDelete
  4. wanieee...
    cian kat wanieee...
    (tp ni benda laghoo... patut ke cian kat wanie erk??) hehehehe

    xpe... kat umah nti leh surfing. surfing?! cam kat laut lak.
    hohoho

    tp... msti bowrink thp cipan kan kat opis.
    kene pulak kalu tgh tensen.
    tensen darab 10 kuasa infiniti lak tuh.
    huhuhuhu
    sabar je la...

    ReplyDelete
  5. wah yeke..
    itu mcm ka.
    ish3.
    hehehe

    ReplyDelete
  6. Bro Framestone~~

    nak hack?xmo ah..nnt sy dicop pekerja x berkaliber plak..
    sy ni kan pekerja cemerlang hehehe..

    ReplyDelete
  7. yanarrr~~

    sian wanie kann sobsob..
    wani ske bnda lagho2 nih (Astaghfirullahalazimmm)...

    ini mmg tgh tensen ni, keje blambak ni (lagi ada hati nk men tenet kann hehe)

    ReplyDelete
  8. Maryam!~

    itu macamlaaa..
    tapi kan, skang dh kul 10.05am, Gtalk masih bleh dgunakan!!
    yipppieeee hehehehe....
    tapi shoutmix tu x blehlaaa sobsob

    ReplyDelete
  9. bos bagi peluang utk amalini wat bnda lagho lg.hehehe :)

    ReplyDelete
  10. Maryam,

    Nampaknya begitulah hahaha....

    ReplyDelete
  11. hahaha..
    ha mcm ne td dorg block line tenet kew?

    ReplyDelete
  12. Maryam~.

    Gtalk dpt je kt ofis, tp benda2 len xleh access la..dengki tol dorang nih huhuhuhu..kita tgk sok plak :D

    ReplyDelete
  13. waaaaaa maryammmm!!!``
    hari ni bertambah dasyatttt...
    gtalk pon dah xleh dahhhh...
    waaaaaaa.....

    ReplyDelete
  14. muahahaha..
    hari ni,aku dengan jahatnya telah mem'bypass' restriction yg dibuat company..huahauahauau...puas atii..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...