Tuesday, November 3, 2009

Sekadar Mengelap Habuk..

Howdy ya'all :)

Sorry lama tak post something dekat blog ni. Sorry jugak dah lama tak berjalan-jalan kat blog anda-anda semua. And yang paling penting, thanks a lot pada anda yang sudi singgah :)

Actually, seminggu ni aku sibuk. Admin for Asia Pac cuti seminggu, so aku kena cover dia. Imagine how I need to juggle things up between my own job and her job as well. Huh, memang tak menang tangan. Serabut pale otak ni haa... Dah 2 hari berturut-turut aku kerja 12 jam. Monday, masuk pukul 8pg, balik 8mlm. Hari ni, masuk 5.30pg, balik 5.30petang. Balik rumah, terus terbongkang atas katil. Hmmm..takpelah penat-penat pun.. yang penting, keje aku siap. Yang penting, aku dah laksanakan tanggungjawab aku. Kan kan?

Anyhow, banyak jugak benda nak cite ni..

Launching of new office
Halloween Party -  at my office
Aktiviti Sehari bersama PCD Members
err tu je..hihi macam banyak..


Oklah, till next post :)




Nantikan cerita-cerita di atas :D

12 comments:

  1. bz sgt amal nmpknye..tu lap habuk x abes le..ade habuk lagik kt hujung blog tu..haha.. :p

    ReplyDelete
  2. bznya..samapai keje 12jam sehari..serius mencabar..

    ReplyDelete
  3. yesh! takpayah pakai mask pelik2 halloween tu. tudung dah cukup manis semanis madu. :D

    ReplyDelete
  4. shimawar cayang,
    hoh ye ke..bik shima, tolong lap bik..mueheheh jangan mara haaa.. :D

    ReplyDelete
  5. solehah,
    huhu tula..keje tak pernah abes :(

    ReplyDelete
  6. s.c.h.u.l.t,
    haa btol2..cun je kan hehe

    ReplyDelete
  7. nnt jgn lupa tepekkan gambar sekali ye.:)

    ReplyDelete
  8. dik..bila mau jumpa jjln mkn2 lg hik3



    busY time kan...lallalalal..same goes to me...

    ReplyDelete
  9. masuk kerja 530pg? uwaa! chayok2!

    ReplyDelete
  10. unwanted,
    baiklahhhh..memang ada banyak gambar ni. kenyang ngan gambar je nnt hehe

    ReplyDelete
  11. sis enasan,
    huhu tulaaa..bila nak makan2 lagi ni..bz la kak skang ni..hari2 balik lambat T__T

    ReplyDelete
  12. ije,
    yep..working hours wani stat 5.30am balik 2pm (tp xpenah balik awal huhuhu)

    chayok2 kepada diri sndiri *_*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...