Thursday, May 7, 2009

Dan Pemenangnya Adalah..............


Weeeeeeeee~~~~~~~ Dapat award!!!!!!!!
Terima kasih Encik Eazy di atas pemberian ini eheh...
Tapi sebelum sah dapat award ni, aku kena bayar tol dulu hehehe..


Mengapa, kenapa, why.. saya memilih blog ini sebagai blog ikutan saya.. Apa yang membuatkan saya jatuh hati pada blog ini?
  1. Tuan rumahnya hensemmmmm MyEm0.Com
  2. Penulisannya bersahaja. Sempoi gitu.. MyEm0.Com
  3. Dia perkenalkan saya pada movie Twilight. Kalo dulu harem nak tengok, tapi bila dah terbaca entry dia pasal Twilight [sini] terus tergerak hati nak tengok. Dan sekarang aku dah menggilainya hehe... MyEm0.Com
  4. Dia rajin menjenguk blog tahapehape aku ni dan rajin juga meninggalkan komen. Jadi, aku pun kenala selalu ke blognya kan hehe.. Dan aku tidak kesal!
  5. Suka membaca kisah hidupnya yang menarik. He seems nice, well he got 100 people following him tau!!

Tol dah bayar, jadi Mr. Eazy, saya dengan sahnya boleh memiliki award ini kan??? Yahoo000!!!

"Pertama sekali..sobsob..maaf, saya sangat terharu. I'm speechless. MyEm0.Com Ahhh, sesak rasa dada ni. Tak sangka, akhirnya dapat jugak saya merangkul award ini. Lihatlah doniaaaaaa....I'm the bestest follower, oh! Terima kasih kepada penaja, especially Mr. Eazy, The most cool guy on earth kerana mempercayai saya sebagai follower anda. Saya berdiri di atas pentas ini pada hari ini kerana anda. Saya sayang kamu dan blog kamu! Teruskan memblogging ya, saya support anda! Terima kasih sekali lagi. Oh, terharu!"

---Amal: Tahniah Eazy kerana telah berjaya menulis 100 entri dan memiliki 100 orang pengikut. Keep up the good work. Will always be your loyal follower. Thanx again for the award! =)

13 comments:

  1. wah...
    terharunya membaca...
    hiks
    thanks karena tempek....
    hehe
    twilight....
    =P
    xD

    ReplyDelete
  2. thanx to u too eazy~
    yaaa..twilight, finally dah tengok.nak donlod x dapat, beli cd je trus hehe..
    buku dia pon dah beli sume ngee~ :D

    ReplyDelete
  3. out of topic--> cam nie la citenye.. klu di ikutkan.. masih byk lg cite yg ade..tp bro dah lupe la..

    tue la.. dah ade org jage katekan huhu.. lelaki klu hati dah senang.. mahu cepat je bdn naik huhuu

    ReplyDelete
  4. bro!~
    nak award ni jugak ke?amikla kat blog eazy.dia bagi kat sume followers dia tu..
    ke nak saya puji bro hemsem gak?
    bagila award sebijik kat saya dulu hehehe

    ReplyDelete
  5. ops nk award ek.. tgu bro wat award gadis comey ek.. kat sume gadis bro bagi (tp takut mak org pulak punnk same)

    mmg nk dipuji pun huhuhu

    ReplyDelete
  6. out of topic--> peh bro wat iklan nk pinjam kete dlam tv tue je la he..23x syarat nk jd pengantin pun boleh di buh jugak he..23x tp bukan untuk bro la kan... if nk kne tnye yg pertama untuk approvekan kawasan ke-2 hingga ke-4

    nk wat HIV test pun boleh... tp yg penting nk jd pengapit kne org yg belum khwin huhu...

    ReplyDelete
  7. whoa....
    da beli erk buku2 die?
    ohoho..
    eazy pon x terbeli lagiks...
    nk beli je x de...
    huhu
    beli kt ne?

    ReplyDelete
  8. bro~
    oloo, award for gadis comey ek?
    seganla sy nak amik, saya x comey uhuuu....

    ReplyDelete
  9. yup eazy!
    dah beli tapi blom baca.leh x gitu?hehe..
    hari tu kat PJ, MPH ada buat warehouse sale. so harga buku semua murah. buku twilight, new moon, eclipse dapat beli dengan harga RM20 lebih je cuma breaking dawn RM30 lebih...harga asal maybe like 30 or 40 something kot kan?

    ReplyDelete
  10. dan2 je ngaku xcomye he..23x...ke nk award untuk si gadis je

    out of topic--> he.23x tau pun.. tiem ne body guard die xramai.. n die pun xde nk rush g mane2... tue pasl leh bergambar bersama...

    kalau ikutkan ramai yg bro jumpe..cuma tidak berkesempatan je...tgu la entry mgu depan bro show gambr dgn org2 len pulak ek

    ReplyDelete
  11. hihihiih...bukan dan2, memang x comey hehehe..
    bro watla award untuk sume female followers, barula mak2 budak pon bleh amik award tuh hehe..oops, jangan ade laki yg amik dah haha..

    ReplyDelete
  12. he...23x lehje..insya'lah bro akan wat huhu...tp bergantung pada kefreean bro la kan...

    xpasal2 je award tue jd hadiah kepada peminat2 bo pulak... oh cam artis dikelilingi wanita2 he..23x

    comey la..sape ckp xcomey

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...